• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru kabineta balvu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2002., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67897

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par multikulturālu sabiedrību

Vēl šajā numurā

01.11.2002., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru kabineta balvu

Šodien, 1.novembrī, Ministru kabinetā notiks gadskārtējā Ministru kabineta balvas pasniegšanas ceremonija, kurā balvas laureātiem pasniegs Ministru prezidents Andris Bērziņš, labklājības ministrs un Apbalvošanas padomes priekšsēdētājs Viktors Jaksons.

Ministru kabineta 15.oktobra sēdē, ņemot vērā Apbalvošanas padomes priekšlikumu, 2002.gada Ministru kabineta balva piešķirta: profesoram Romanam Lācim. Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Sirds ķirurģijas centra vadītājam — par izcilu ieguldījumu zinātnē un medicīnā; Laimai Grebskai — Neretas vidusskolas direktorei — par veiksmīgu un radošu darbu vispārējās izglītības sistēmā; māksliniekam Jānim Krievam — Latvijas Mākslas akadēmijas pasniedzējam — par Eiroatlantiskās partnerības padomes (EAPC) logo un Latvijas tēla popularizēšanu pasaulē, kā arī nozīmīgu ieguldījumu interjerdizaina attīstībā Latvijā; profesoram Jānim Bārzdiņam — Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķim, habilitētajam datorzinātņu doktoram — par darbu ciklu datorzinātnēs un informācijas tehnoloģijās; dzejniekam un Imantam Ziedonim — par mūža ieguldījumu latviešu kultūrā un izcilu veikumu latviešu literatūrā.

Ministru kabinets 1995.gada 8.augustā akceptēja “Nolikumu par Ministru kabineta balvu”, ar kuru tika nodibināta Ministru kabineta balva par nozīmīgiem darbiem vai nopelniem demokrātiskas un tiesiskas Latvijas valsts attīstībā, saimnieciskajā vai sabiedriskajā darbībā vai citās valstij nozīmīgās jomās.

Ministru kabineta balva ir naudas summa 5000 latu apmērā, Goda diploms un krūšu nozīme, to piešķir par darbiem, kas pabeigti iepriekšējā gadā, vai par nopelniem ilgākā laikposmā.

Ministru kabineta balvas pasniegšanas ceremonija notiks 1.novembrī plkst 12 Ministru prezidentu zālē trešajā stāvā. Uz MK balvas pasniegšanas ceremoniju tiek aicināti masu saziņas līdzekļu pārstāvji. Caurlaižu nepieciešamības gadījumā lūdzam zvanīt Valsts kancelejas Komunikācijas departamentam, tālr. 7082828 vai 7082922.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!