• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pēc ASV vēlēšanu pieredzes. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2002., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/67900

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Jaunā valdība, nāciet, nodosim jums lietas!"

Vēl šajā numurā

01.11.2002., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pēc ASV vēlēšanu pieredzes

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars vakar, 31. oktobrī, devās uz Vašingtonu, lai vēlēšanu organizatoru pieredzes apmaiņas programmā novērotu ASV Kongresa vēlēšanas, kas notiks šā gada 5. novembrī.

Pieredzes apmaiņas programmu vēlēšanu organizatoriem rīko Starptautiskais vēlēšanu sistēmu fonds un Viduseiropas un Austrumeiropas profesionālo vēlēšanu organizatoru asociācija.

Latvijas CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars pieredzes apmaiņas programmā piedalīsies kā viens no Viduseiropas un Austrumeiropas profesionālo vēlēšanu organizatoru asociācijas valdes locekļiem. Latvija ir šīs asociācijas dalībvalsts kopš 1991. gada, bet asociācijas valdē – kopš 2000. gada.

Pieredzes apmaiņas programmā paredzēts novērot vēlēšanu norisi Merilendas un Virdžīnijas štatā un Kolumbijas apgabalā. Būs arī tikšanās un semināri ar ASV vēlēšanu organizatoriem, nevalstisko organizāciju pārstāvjiem un citiem ārvalstu vēlēšanu organizatoriem. Plānots apspriest arī Viduseiropas un Austrumeiropas profesionālo vēlēšanu organizatoru asociācijas lomu demokrātijas nostiprināšanā katrā dalībvalstī un reģionā.

Centrālā vēlēšanu komisija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!