• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar gandarījumu par kopdarbu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.2002., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68144

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.319

Par Ministru prezidenta 2002.gada 29.oktobra rīkojuma Nr.315 "Par kultūras ministra pienākumu pildīšanu" atzīšanu par spēku zaudējušu

Vēl šajā numurā

07.11.2002., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar gandarījumu par kopdarbu

AB1.JPG (18562 bytes) AB2.JPG (18628 bytes)

Foto: Juris Krūmiņš
Vakar tikšanās laikā Rīgas pilī: Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga un Ministru prezidents Andris Bērziņš (kreisajā attēlā); Vaira Vīķe–Freiberga, Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Mārtiņš Bondars, Ministru prezidenta preses sekretārs Arnis Lapiņš un Andris Bērziņš (attēlā pa labi)

Vakar, 6. novembrī, Rīgas pilī Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga tikās ar Ministru prezidentu Andri Bērziņu. Iespējams, ka Valsts prezidentei tā bija pēdējā oficiālā saruna ar bijušo valdības vadītāju, kas jau nolicis savas pilnvaras, jo šodien Saeimas ārkārtas sēdē paredzēts lemt par jaunās valdības apstiprināšanu.

Valsts prezidente izteica pateicību Andrim Bērziņam par raženo un draudzīgo sadarbību, piebilstot, ka viņš noteikti sasniedzis būtisku rekordu Latvijas politikā, jo Andra Bērziņa vadītā valdība noturējusies stabila visu tās pilnvaru laiku.

Ministru prezidents Andris Bērziņš pateicās Vairai Vīķei–Freibergai par viņas atbalstu, uzsverot, ka valdības vadītājs un Valsts prezidente ir ražīgi sadarbojušies, “lai valstī kļūtu labāk un lai tiktu risināti visi nozīmīgie uzdevumi”.

 

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!