• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par papildpasākumiem rūpnieciskās zvejas un makšķerēšanas regulēšanā sakarā ar lašu un taimiņu nārsta migrācijas aizkavēšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2002., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68409

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrijas rīkojums Nr. 237

Par pramipexolum un entacaponum preparātu izplatīšanas nosacījumiem zāļu iegādes kompensācijas sistēmas ietvaros

Vēl šajā numurā

15.11.2002., Nr. 167

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts zivsaimniecības pārvalde

Veids: rīkojums

Numurs: 85

Pieņemts: 14.11.2002.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts zivsaimniecības pārvaldes rīkojums Nr.85

Rīgā 2002.gada 14.novembrī

Par papildpasākumiem rūpnieciskās zvejas un makšķerēšanas regulēšanā sakarā ar lašu un taimiņu nārsta migrācijas aizkavēšanos

Sakarā ar lašu un taimiņu nārsta migrācijas aizkavēšanos 2002.gada rudenī ārkārtēju nelabvēlīgu hidrometeoroloģisko apstākļu dēļ, ņemot vērā Latvijas Zivsaimniecības pētniecības institūta rekomendācijas lašu zivju resursu dabiskās atražošanas nodrošināšanai un Gaujas nacionālā parka administrācijas informāciju par lašu nārsta apstākļiem upēs, pamatojoties uz Zvejniecības likuma 16.pantu, Ministru kabineta 13.11.2001. noteikumu Nr.479 “Noteikumi par rūpniecisko zveju teritoriālos ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos” 28.1.2.punktu un Ministru kabineta 13.02.2001. Nr.67 “Makšķerēšanas noteikumi” 10.punktu, pēc saskaņošanas ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju:

1. Noteikt papildu aizliegumu un apturēt rūpniecisko zveju ar tīkliem Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastē laikā no 2002.gada 16.novembra līdz 2002.gada 30.novembrim, izņemot:

1.1. reņģu specializēto zveju,

1.2. zveju terminālās zvejas rajonā Rīgas jūras līcī Jūrmalas un Rīgas pilsētas pašvaldību piekrastes ūdeņos atbilstoši Valsts zivsaimniecības pārvaldes 2002.gada 6.septembra rīkojumā Nr.58 “Par terminālās zvejas rajonu” noteiktajām zvejas rajona robežām,

1.3. zveju ar mencu tīkliem ar linuma acs iekšējo izmēru ne mazāku par 105 mm Baltijas jūras piekrastē no Ventspils pilsētas dienvidu robežas līdz Latvijas — Lietuvas sauszemes robežai.

2. Lašu un taimiņu piezveja rūpnieciskajā zvejā ar visu veidu zvejas rīkiem Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastē laikā no 2002.gada 16.novembra līdz 30.novembrim ir aizliegta, izņemot šī rīkojuma 1.2.apakšpunktā minētajā terminālās zvejas rajonā.

3. Noteikt papildu aizliegumu spiningošanai (velcēšanai) un mušiņmakšķerēšanai laikā no 2002.gada 1.decembra līdz 15.decembrim “Makšķerēšanas noteikumu” 31.punktā noteiktajās upēs (upju posmos):

3.1. Gaujas baseinā:

3.1.1. Amatā no grīvas līdz lielceļa tiltam pie Skujenes;

3.1.2. Braslā no grīvas līdz zivaudzētavas aizsprostam;

3.1.3. Gaujā no grīvas līdz šosejas tiltam Strenčos;

3.1.4. Raunā no grīvas līdz dzirnavu aizsprostam;

3.2. Salacas baseinā — Salacā no Staiceles papīrfabrikas tilta līdz Vecates tiltam;

3.3. Ventas baseinā:

3.3.1. Abavā no grīvas līdz rumbai;

3.3.2. Ventā no grīvas līdz Latvijas-Lietuvas robežai;

3.4. Aģē, Bārtā, Durbē, Inčupē, Irbē, Pēterupē, Rojā, Sakā, Svētupē, Tebrā, Užavā un Vitrupē.

4. Zvejniecības un zivju resursu nodaļai (P.Ivanovam):

4.1. nodrošināt šī rīkojuma nekavējošu nosūtīšanu Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastes pašvaldībām, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, Jūras vides pārvaldei, Vides valsts inspekcijai, attiecīgām reģionālām vides pārvaldēm un Gaujas nacionālā parka administrācijai;

4.2. nodrošināt šī rīkojuma publikāciju laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, attiecīgā rajona presē, kā arī sniegt informāciju televīzijā un radio par šajā rīkojumā noteikto.

5. Ņemot vērā ar Valsts zivsaimniecības pārvaldi noslēgtos vienošanās protokolus par zivju resursu pārzināšanu pašvaldību piekrastes ūdeņos, Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastes pašvaldībām informēt zvejas tiesību nomniekus par šī rīkojuma 1. un 2.punktā noteikto.

6. Kontroli pār rīkojuma izpildi uzdot Zvejniecības un zivju resursu nodaļai (P.Ivanovs ).

Valsts zivsaimniecības pārvaldes priekšnieks N.Riekstiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!