• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Nīderlandes kopinteresēm vides aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2002., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68650

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tukuma pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.6

Par Tukuma pilsētas teritorijas plānojumu un apbūves noteikumiem

Vēl šajā numurā

22.11.2002., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Nīderlandes kopinteresēm vides aizsardzībā

Vakar, 21.novembrī, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis tikās ar Nīderlandes vēstnieku Nikolasu Bētsu, lai pārrunātu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) un Nīderlandes turpmākos sadarbības virzienus.

Tikšanās gaitā ministrs atzīmēja, ka līdzšinējā sadarbība ar Nīderlandi ir bijusi ļoti sekmīga, un cerams, ka tā vēl veiksmīgāk attīstīsies, kad Latvija iestāsies Eiropas Savienībā. Ministrs un vēstnieka kungs atzina, ka abām valstīm varētu veidoties sadarbība ūdens un atkritumu apsaimniekošanā, jo abām valstīm šie jautājumi ir aktuāli. Nīderlandes Overeiselas province jau gandrīz desmit gadus ir sadarbojusies ar VARAM atkritumu apsaimniekošanas jomā, bet piecus gadus sadarbība ir ilgusi ar Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas asociāciju.

Bētsa kungs atzina, ka Latvijai ir labas iespējas tūrisma attīstības jomā, jo Latvija ir pievilcīga un interesanta valsts. Vējoņa kungs atzina, ka Latvijas tūrisma attīstības jomā joprojām ir daudz jāstrādā – jāveicina infrastruktūras attīstība, jāpopularizē Latvijas tēls ārvalstīs, jāturpina attīstīt dažādie tūrisma virzieni.

Amatpersonas vienojās, ka nākotnē vajadzētu aktivizēt divpusēju sadarbību ar Overeiselas provinci un ar Nīderlandes Celtniecības, teritorijas plānošanas un vides ministriju.

 

VARAM informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!