• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par iekšlietu ministra tikšanos ar ārvalstu diplomātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2002., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68655

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Iekšlietu ministrijas konkursa izsludināšanu

Vēl šajā numurā

22.11.2002., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par iekšlietu ministra tikšanos ar ārvalstu diplomātiem

Vakar, 21.novembrī, iekšlietu ministrs Māris Gulbis tikās ar Zviedrijas ārkārtējo pilnvaroto vēstnieku Latvijā Tomasu Bertelmanu un Nīderlandes ārkārtējo pilnvaroto vēstnieku Latvijā Nikolasu Bētsu.

Iekšlietu ministrs Māris Gulbis ar Zviedrijas ārkārtējo pilnvaroto vēstnieku Latvijā Tomasu Bertelmanu pārrunāja abu valstu divpusējo sadarbību. Ministrs informēja vēstnieku par iekšlietu darba prioritātēm – rūpēm par indivīda drošību, jaunas personālpolitikas ieviešanu, cīņu pret korupciju un kontrabandu. Tika apspriesta Latvijas un Zviedrijas dvīņlīguma “Organizētās noziedzības novērošana, kontrole un apkarošana” sagatavošanas gaita.

Iekšlietu ministrs tikās arī ar Nīderlandes ārkārtējo pilnvaroto vēstnieku Latvijā Nikolasu Bētsu. Šā gada oktobrī Nīderlandes pusei ir nosūtīts Latvijas Republikas valdības un Nīderlandes Karalistes valdības līguma projekts par sadarbību cīņā pret terorismu, organizēto noziedzību un nelegālu narkotisko psihotropo vielu un prekursoru apriti. Tikšanās laikā tika runāts par šā līguma projekta ātrāku virzību, jo tas ir priekšnosacījums Latvijas un Nīderlandes sadarbības veiksmīgākai norisei.

Tika atzīmēts, ka mūsdienās svarīgs ir informācijas aprites ātrums, tāpēc nākotnē būtu jānoslēdz līgums par abu valstu sadarbību policijas jomā, kurā būtu jāiekļauj operatīvās un izziņas informācijas apmaiņa.

Iekšlietu ministrijas Preses un  sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!