• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par baznīcu, valsts un sabiedrības attiecību sakārtotību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2002., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68879

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ekonomikas ministrijas parlamentāro sekretāru

Vēl šajā numurā

28.11.2002., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par baznīcu, valsts un sabiedrības attiecību sakārtotību

T3.JPG (19720 bytes) T1.JPG (20985 bytes)
Vakar, 27.novembrī, Tieslietu ministrijā: Metodistu baznīcas superintendants Ārijs Vīksna, tieslietu ministrs Aivars Aksenoks, Tieslietu ministrijas Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieks Ringolds Balodis (attēlā pa kreisi); Romas katoļu baznīcas arhibīskaps Jānis kardināls Pujats, Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Aivars Maldups un Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas Rīgas un Latvijas arhibīskaps Jānis Vanags (attēlā pa labi)
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Vakar, 27.novembrī, notika kārtējā Reliģisko lietu konsultatīvās padomes sēde, kuru jau septīto gadu vada Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Aivars Maldups.

Reliģisko lietu konsultatīvā padome, kuras sastāvā ir visu Latvijas tradicionālo konfesiju vadītāji, tikās ar tieslietu ministru Aivaru Aksenoku. Padomes locekļi novēlēja ministram vismaz četrus gadus nostrādāt šajā grūtajā un atbildīgajā amatā. Ministrs informēja padomes locekļus par sava darba galvenajiem virzieniem, minot, ka pašlaik galvenais ir budžeta sastādīšana tieslietu jomā. A. Aksenoks teica, ka viņš vēlētos tikties ar padomes locekļiem pēc kāda laika un vairāk iedziļināties jautājumos, kurus izskata konfesiju vadītāji, sanākot kopā Tieslietu ministrijā.

Viens no jautājumiem, kuru šodien izskatīja padomes locekļi, bija par kapelāna dienestu, kurš vairāk nekā pirms desmit gadiem ir atsācis savu darbu Latvijas ieslodzījuma vietās. Ar mūsu valsts kapelāna dienesta darba pieredzi vēlas iepazīties valstis, kas reiz bijušas Padomju Savienības sastāvā, it īpaši Krievijas Federācijas ieslodzījuma vietu darbinieki.

Leonards Pāvils, TM preses sekretārs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!