• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apsveikumiem Latvijas prezidentei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.2002., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/68974

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par apsveikumu Francijas prezidentam

Vēl šajā numurā

03.12.2002., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apsveikumiem Latvijas prezidentei

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga saņēmusi apsveikumu 65.dzimšanas dienā no Vācijas Federatīvās Republikas prezidenta Johannesa Raua, kanclera Gerharda Šrēdera un ārlietu ministra Joškas Fišera.

Vēlot visu labāko, apsveicēji vēstulē raksta: “Ar savu personīgo atdevi Jūs būtiski iezīmējāt Latvijas veiksmīgo integrāciju NATO un veicinājāt Jūsu valsts gaitu uz Eiropas Savienību.” Atzīmēts arī ieguldījums “ciešajās un uzticības pilnajās Vācijas un Latvijas attiecībās”.

J.Raus, atceroties prezidentes vizīti Berlīnē šā gada vasarā, piebilst: “Jūsu darbībai piemīt intriģējošs un konsolidējošs spēks. Ar visu sava gara spēku Jūs iestājaties par toleranci, integrāciju un demokrātisko un liberālo vērtību nostiprināšanu.”

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga saņēmusi apsveikumu no Krievijas prezidenta Vladimira Putina, kurš V.Vīķei-Freibergai vēl panākumus un veiksmi. Apsveikums saņemts no Čehijas prezidenta Vāclava Havela, Igaunijas prezidenta Arnolda Rītela, kā arī no daudzām iestādēm, skolām un privātpersonām.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!