• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā: Par 2002. gada 25. novembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2002., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69028

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidijā:
Par 2002. gada 2. decembra sēdi

Vēl šajā numurā

05.12.2002., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

Par 2002. gada 25. novembra sēdi

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2002.gada 28.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 25.novembra līdz 1.decembrim.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts deputāts L.Ozoliņš, bet par komisijas sekretāru — deputāts Guntis Bērziņš.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Mandātu un iesniegumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte I.Labucka, bet par komisijas sekretāru – deputāts J.Strazdiņš.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Pētersons.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts G.Krasts.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Pieprasījumu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Brigmanis, par komisijas priekšsēdētāja biedru ievēlēts deputāts P.Tabūns, bet par komisijas sekretāru – deputāts A.Naglis.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja biedri ievēlēta deputāte A.Ziedone–Kantāne, bet par komisijas sekretāru – deputāts P.Kļaviņš.

10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Saeimas Korupcijas, kontrabandas un organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas uzraudzības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Latkovskis.

11. Pieņēma zināšanai frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK iesniegto nolikumu, ko ir parakstījuši arī deputāti J.Dobelis un I.Vaidere, kuri ir kļuvuši par deputātiem uz laiku, kamēr Ģ.V.Kristovskis un R.Zīle pilda ministra pienākumus.

12. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētājas I.Ūdres pusdienām ar Krievijas Federācijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku I.Studeņņikovu 2002.gada 29.novembrī.

13. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētājas I.Ūdres rīkotajai pieņemšanai 2002.gada 29.novembrī sakarā ar Latvijas saņemto uzaicinājumu sākt sarunas par iestāšanos NATO.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2002.gada 24.janvāra lēmumā “Par Saeimas komisiju darba finansiālo nodrošinājumu 2002.gadā”.

15. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2002.gada 21.janvāra lēmumā “Par Saeimas frakciju darba finansiālo nodrošinājumu 2002.gadā”.

16. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu advokātam Gatim Razmiaņecam pārstāvēt Saeimu Satversmes tiesā.

17. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājas biedram Ē.Jēkabsonam no 2002.gada 6.decembra līdz 8.decembrim uz Flensburgu (Vācija);

2) Eiropas lietu komisijas loceklim O.Kastēnam no 2002.gada 1.decembra līdz 3.decembrim uz Vīni (Austrija);

3) Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas loceklim A.Tolmačovam no 2002.gada 4.decembra līdz 6.decembrim uz Briseli (Beļģija);

4) Saeimas deputātiem M.Pietkevičam, I.Ostrovskai, Ē.Zommerei, A.Kiršteinam, I.Labuckai, Saeimas darbiniekiem L.Millerei, I.Loginai, I.Jākobsonei, I.Cukkerei, B.Endzelei un D.Siliņai no 2002.gada 8.decembra līdz 11.decembrim uz Briseli (Beļģija).

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

 

Lēmums par Saeimas 2002. gada 28. novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Saeimas Prezidijs nolemj:

Sasaukt Saeimas kārtējo sēdi 2002.gada 28.novembrī pulksten 9.00 un izsludināt šādu sēdes darba kārtību:

 

I. Prezidija ziņojumi

Par iesniegtajiem likumprojektiem

1. 1. Likumprojekts “Grozījumi likumā “Par akcīzes nodokli naftas produktiem””. (Reģ. nr.29) (Dok. nr.58, 58A) Deputāti Edgars Jaunups, Solvita Mellupe, Aldis Kušķis, Ina Druviete, Ēriks Škapars

2. 2. Likumprojekts “Grozījumi likumā “Par nekustamā īpašuma nodokli””. (Reģ. nr.30) (Dok. nr.59, nr.59A) Deputāti Solvita Mellupe, Edgars Jaunups, Linda Mūrniece, Guntis Bērziņš, Uldis Mārtiņš Klauss

3. 3. Likumprojekts “Grozījumi likumā “Par akcīzes nodokli naftas produktiem””. (Reģ. nr.31) (Dok. nr.61, nr.61A) Ministru kabinets

 

II. Priekšlikumi par 7.Saeimas likumprojektu izskatīšanas turpināšanu

4. Likumprojekts “Grozījums Enerģētikas likumā”. (7.Saeimas likumprojektu reģistra nr.1442) (Reģ. nr.32) (Dok. nr.62) Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija

Saeimas priekšsēdētājas vietā

Rīgā 2002. gada 25. novembrī Saeimas priekšsēdētājas biedrs J. Straume

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!