• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Plenārsēdes stenogramma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2002., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69037

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas pārstāvji: parlamentārajās asamblejās

Vēl šajā numurā

05.12.2002., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Plenārsēdes stenogramma:

Sēdi vada Latvijas Republikas 8.Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre.

Sēdes vadītāja. Labrīt, cienījamie deputāti! Sākam 2002.gada 28.novembra Saeimas sēdi.

Pirms mēs sākam izskatīt darba kārtību, ir ienākuši vairāki priekšlikumi papildināt darba kārtību.

Desmit Saeimas deputāti lūdz iekļaut darba kārtībā Saeimas lēmuma projektu “Par Silvas Bendrātes atsaukšanu no Aizsardzības un iekšlietu komisijas”. Viens var runāt “par” vai “pret”. Neviens pieteicies runāt nav. Vai ir iebildumi? (Starpsauciens: “Ir, ir iebildumi!”) Tātad, ja ir iebildumi, lūdzu zvanu! Lūdzu balsošanas režīmu! Balsojam par lēmuma projekta iekļaušanu darba kārtībā. (Starpsaucieni no zāles.) Lūdzu balsojam! Lūdzu rezultātu! Par — 50, pret — 30, atturas — 3. Lēmuma projekts iekļauts darba kārtībā. Slaktera kungs, jums ir... (No zāles deputāts A.Slakteris: “Par procedūru”.) Par procedūru, ja? Slaktera kungs par procedūru.

A.Slakteris (TP). Ja kaut viens deputāts iebilst, šis jautājums ir iekļaujams nākamās sēdes darba kārtībā, tas ir... tā tas ir.

Sēdes vadītāja. Šis nav patstāvīgs priekšlikums. Šī ir amatpersonu ievēlēšana. Tādēļ tas ir iekļaujams darba kārtībā kā pēdējais darba kārtības punkts. Paldies.

Saeimas deputāti lūdz iekļaut darba kārtībā lēmuma projektu “Par Silvas Bendrātes ievēlēšanu Sociālo un darba lietu komisijā”. “Par” un “pret” runāt neviens nav pieteicies. Vai ir iebildumi? Iebildumu... Ir iebildumi? Ja ir iebildumi, lūdzu zvanu. Balsojam par lēmuma projekta iekļaušanu darba kārtībā. Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — 53, pret — 39, atturas — 2. Lēmuma projekts iekļauts darba kārtībā kā pēdējais punkts.

Saeimas deputāti lūdz iekļaut darba kārtībā lēmuma projektu “Par deputātes Jevgenijas Stalidzānes atsaukšanu no Pieprasījumu komisijas”. Vai ir iebildumi? Iebildumu nav. Lēmuma projekts iekļauts kā pēdējais darba kārtības punkts.

Saeimas deputāti lūdz iekļaut darba kārtībā lēmuma projektu “Par deputātes Jevgenijas Stalidzānes ievēlēšanu Saimnieciskajā komisijā”. Vai deputātiem ir iebildumi? Iebildumu nav.

Desmit Saeimas deputāti lūdz iekļaut darba kārtībā lēmuma projektu “Par deputāta Oskara Kastēna atsaukšanu no Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas”. Iebildumu nav. Iekļauts darba kārtībā... Iebildumi ir? Tad lūdzu balsošanas režīmu par lēmuma projekta iekļaušanu darba kārtībā. Lūdzu rezultātu! Par — 53, pret — 38, atturas — 3. Lēmuma projekts iekļauts darba kārtībā.

Saeimas deputāti lūdz iekļaut darba kārtībā lēmuma projektu “Par deputāta Oskara Kastēna ievēlēšanu Sociālo un darba lietu komisijā”. Vai ir iebildumi? (Starpsauciens: “Ir!”) Deputātiem ir iebildumi. Lūdzu zvanu! Balsojam par lēmuma projekta iekļaušanu Saeimas sēdes darba kārtībā. Lūdzu rezultātu! Par — 53, pret — 36, atturas — 2. Lēmuma projekts iekļauts Saeimas sēdes darba kārtībā kā pēdējais punkts.

Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 51.pantu, Juridiskā komisija lūdz grozīt 28.novembra Saeimas sēdes darba kārtību un iekļaut tajā Juridiskās komisijas priekšlikumu par likumprojektu, kurš būtu izskatāms 8.Saeimā — “Grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā”.

Vai ir iebildumi iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā šo likumprojektu? Iebildumu nav. Iekļauts darba kārtībā kā pēdējais punkts.

Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 51.pantu, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija lūdz izdarīt izmaiņas šā gada 28.novembra Saeimas sēdes darba kārtībā un izslēgt no otrās sadaļas priekšlikumu par 7.Saeimas likumprojekta izskatīšanas turpināšanu — 4.punktu — likumprojektu “Grozījums Enerģētikas likumā”.

Vai deputātiem ir iebildumi? Iebildumu nav. Likumprojekts izslēgts no darba kārtības.

8. Saeimas deputāts Vilis Krištopans lūdz piešķirt bezalgas atvaļinājumu un iekļaut šo punktu darba kārtībā.

Vai ir iebildumi deputātiem? Deputātiem iebildumu nav.

Tad sākam izskatīt šodienas sēdes darba kārtību. Pirmā sadaļa — “Prezidija ziņojumi”.

Tātad Saeimas Prezidijs ierosina deputātu Jaunupa, Mellupes, Kušķa, Druvietes, Škapara iesniegto likumprojektu “Grozījumi likumā “Par akcīzes nodokli naftas produktiem”” nodot Budžeta un finansu (nodokļu) komisijai un noteikt, ka tā ir atbildīgā komisija.

Tātad viens var runāt “par”, viens — “pret”. Ir pieteicies Šķēles kungs runāt “pret”.

A.Šķēle (TP). Cienījamā priekšsēdētāja! Godātie kolēģi! Šodien mūsu darba kārtībā ir divi likumprojekti — “Grozījumi likumā “Par akcīzes nodokli naftas produktiem”” .

Es aicinātu deputātu grupas no “Jaunā laika” — Edgara Jaunupa, Solvitas Mellupes, Alda Kušķa, Inas Druvietes un Ērika Škapara — iesniegto likuma iniciatīvu šodien neatbalstīt.

Un kāpēc? Pirmkārt, tā ir būtiski atšķirīga no valdības iesniegtās, un būtiska atšķirība ir vienā punktā.

Es uzskatu, ka nav pareizi svītrot no likuma 14.panta 5.apakšnodaļas iepriekšējo redakciju, kas paredzēja sekojošu lietu: ka tā mazuta, degvieleļļas akcīzes nodokļa daļa, kas tiek novirzīta speciālajā budžetā vides aizsardzības fondā, ir lietojama vienīgi ar domu, lai šīs te katlumājas, kas patērē neekoloģisku kurināmo, tiktu pārveidotas. Ja jūs tagad šo liedzat ieskaitīt vides speciālajā fondā, bet gribat ieskaitīt valsts pamatbudžetā, jums jārēķinās, ka mēs turpināsim Latvijā ievest neekoloģisku kurināmo, neveicināsim uzņēmējiem vēlmi pārveidot savas katlumājas un galu galā faktiski pasliktināsim arī tālāk savu importa eksporta bilanci.

Es esmu par to, lai mēs ar šiem līdzekļiem veicinātu šo neekoloģisko katlumāju tālāku pārbūvi.

Tādēļ aicinu neatbalstīt šo deputātu grupas likumprojekta iniciatīvu, palikt pie iepriekšējās kārtības, kas ir ļāvusi jau pēdējo piecu gadu laikā būtiski pārveidot Latvijas katlumāju saimniecību siltuma apgādes uzņēmumos. Paldies!

Sēdes vadītāja. “Par” runās deputāte Baiba Brigmane. Lūdzu!

B.Brigmane (JL) . Cienījamā priekšsēdētāja! Cienījamie kolēģi! Es aicinātu balsot “par” tāpēc, ka arī 26.novembrī Ministru kabinets izskatīja šo jautājumu un pieņēma tieši tādu pašu lēmumu, kādu šodien likumprojektu ir iesnieguši pieci deputāti. Un es aicinu tomēr sekot līdzi tam, kā mēs veidojam valsts pamatbudžetu, kur arī Saeimai ir tiesības izlemt, kur un kā mēs sadalām šo budžetu, kuru formē Ministru kabinets, un tāpēc es iesaku atturēties no šo papildu paredzēto līdzekļu novirzīšanas speciālajos budžetos.

Sēdes vadītāja. Paldies! Viens deputāts ir runājis “par”, viens deputāts ir runājis “pret”.

Lūdzu balsojam par likumprojekta nodošanu komisijām. Lūdzu zvanu! Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — 52 deputāti, pret — 41, atturas — 2. Likumprojekts nodots komisijām.

Saeimas Prezidijs ierosina deputātu Jaunupa, Mellupes, Kušķa, Druvietes un Škapara iesniegto likumprojektu “Grozījumi likumā “Par akcīzes nodokli naftas produktiem”” nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai un noteikt, ka tā ir atbildīgā komisija.

Tad Saeimas Prezidijs ierosina deputātu Jaunupa, Mellupes, Mūrnieces, Gunta Bērziņa un Klausa iesniegto likumprojektu “Grozījumi likumā “Par nekustamā īpašuma nodokli”” nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai un noteikt, ka tā ir atbildīgā komisija.

“Par” un “pret” deputāti nav pieteikušies runāt. Vai ir iebildumi deputātiem? Deputātiem iebildumu nav. Likumprojekts ir nodots atbildīgajai komisijai.

Saeimas Prezidijs ierosina Ministru kabineta iesniegto likumprojektu “Grozījumi likumā “Par akcīzes nodokli naftas produktiem”” nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai un noteikt, ka tā ir atbildīgā komisija.

“Pret” ir pieteicies runāt deputāts... “Par” ir pieteicies runāt Gundars Bērziņš. Paldies.

G.Bērziņš (TP). Cienījamā Saeimas priekšsēdētāja! Godātie deputāti! Diemžēl Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītāja jūs maldināja. Salieciet kopā dokumentus 1. un 3., un jūs redzēsiet atšķirību. Valdība nav lēmusi tā, kā ierosināja “Jaunais laiks”, un tieši šis punkts ir valdības lēmumā izslēgts.

Dokumenta reģistrācijas nr.31, 8.Saeimas izskatāmais valdības iesniegtais dokuments nr.61. Otrs dokuments nr.29, ko ir iesniedzis “Jaunais laiks”. Izlasiet un paskatieties!

Protams, mani visvairāk pārsteidz “zaļo” balsojums, jo tieši šo “zaļo” ideju izņemšana, kuru valdība nav atbalstījusi, viņi šobrīd nobalsoja, neskatoties ne uz ko, paskatoties tikai uz zaļo kartiņu. Otrs, es gribu pateikt par to, ka Tautas partijai nebūs tāda morāle kā pagājušoreiz bija “Jaunajam laikam” vai kādai citai partijai, jo šis dokuments — līdz komatam, līdz punktam — atšķiras ar to... neatšķiras no tā likumprojekta, ko pagājušajā sēdē iesniedza Tautas partijas frakcija, neviens komats, neviens punkts pat neatšķiras dokumentā nr.61, ko ir iesniegusi valdība. Tikai problēma ir viena, ka šim likumam ir jāstājas spēkā 1.janvārī. Un, lai tas stātos spēkā, tas ir jāpieņem savlaicīgi. Un atbildība par to, ja tas netiks darīts, būs jāuzņemas “Jaunajam laikam”.

Tāpēc es aicinu atbalstīt valdības iesniegto priekšlikumu, kas ne ar komatu, ne ar punktu neatšķiras no mūsu iesniegtā. Mums nebūs tas motīvs, ka “Jaunais laiks” balsos par, mēs — pret. Mēs balsosim par valstiskām interesēm, un ar nožēlu konstatējam, ka dažām partijām tas nav raksturīgi. Un arī komisijā, ceru, ka šis pārpratums, kas ir radies un ko komisijas vadītāja tikko maldināja šeit visus pārējos, tiks novērsts. Un es domāju, ka netiks pieļauta šo programmu, “zaļo” programmu sašaurināšana.

Sēdes vadītāja. Paldies! Vai deputāte Baiba Brigmane ir pieteikusies runāt pret likumprojekta nodošanu komisijām? Jūs runāsiet “pret”, ja? “Pret”? Paldies!

B.Brigmane (JL) . Cienījamā priekšsēdētāja! Cienījamie kolēģi! Tātad Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija nav jūs maldinājusi, jo es teicu: 26.novembrī tika izskatīts, tātad pēdējā Ministru kabineta sēdē. Un, arī tiekoties ar Ministru prezidentu, mēs esam noskaidrojuši, ka tieši Ministru kabineta pozīcijas un šis pieņemtais likumprojekts ir analogs tam, kādu ir iesnieguši pieci deputāti.

Tāpēc es aicinu balsot pret šo iepriekš saņemto Ministru kabineta likumprojektu un balsot par jauno, kurš ir pieņemts pēdējā Ministru kabineta sēdē.

Sēdes vadītāja. Viens deputāts ir runājis “par”, viens deputāts ir runājis “pret”. Lūdzu zvanu! Balsosim par likumprojekta nodošanu komisijām! Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — balsojuši 43 deputāti, pret — balsojuši 43, atturas — 6 deputāti. Likumprojekts komisijām nav nodots.

Nākamais darba kārtības punkts ir lēmuma projekts “Par deputātes Silvas Bendrātes atsaukšanu no Aizsardzības un iekšlietu komisijas”. Lūdzu zvanu! Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par balsojuši 72 deputāti, pret — 1, atturas — 6. Ir pieņemts lēmuma projekts par deputātes Silvas Bendrātes atsaukšanu no Aizsardzības un iekšlietu komisijas.

Nākamais darba kārtības jautājums ir lēmuma projekts “Par deputātes Silvas Bendrātes ievēlēšanu Sociālo un darba lietu komisijā”. Lūdzu zvanu! Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par balsojuši 74 deputāti, pret un atturas — nav. Deputāte Silva Bendrāte ir ievēlēta Sociālo un darba lietu komisijā.

Nākamais darba kārtības jautājums ir lēmuma projekts “Par deputātes Jevgenijas Stalidzānes atsaukšanu no Pieprasījumu komisijas”. Lūdzu zvanu! Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par balsojuši 74 deputāti, pret un atturas — nav. Deputāte Jevgenija Stalidzāne ir atsaukta no Pieprasījumu komisijas.

Nākamais darba kārtības jautājums ir lēmuma projekts “Par deputātes Jevgenijas Stalidzānes ievēlēšanu Saimnieciskajā komisijā”. Lūdzu zvanu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par balsojuši 73 deputāti, pret un atturas — nav. Deputāte Jevgenija Stalidzāne ir ievēlēta Saimnieciskajā komisijā.

Nākamais darba kārtības jautājums ir lēmuma projekts “Par deputāta Oskara Kastēna atsaukšanu no Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas”. Lūdzu zvanu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par balsojuši 73 deputāti, pret — nav, atturas — 1. Lēmuma projekts ir pieņemts.

Nākamais darba kārtības jautājums ir lēmuma projekts “Par deputāta Oskara Kastēna ievēlēšanu Saeimas Sociālo un darba lietu komisijā”. Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par balsojuši 74 deputāti, pret un atturas — nav. Deputāts Oskars Kastēns ir ievēlēts Sociālo un darba lietu komisijā.

Nākamais darba kārtības jautājums. Juridiskā komisija, pamatojoties uz Kārtības ruļļa 39. pantu, ierosina izskatīt 7.Saeimā neizskatīto likumprojektu “Grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā”. Lūdzu balsojam par likumprojekta tālāku izskatīšanu 8.Saeimā. Lūdzu zvanu! Lūdzu balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — 95, pret — nav, atturas — 1. Lēmuma projektu izskatīsim 8.Saeimā.

Lūdzu priekšlikumu par atbildīgo komisiju. Mellupes kundze, lūdzu!

S.Mellupe (JL). Juridiskā komisija.

Sēdes vadītāja. Vai ir iebildumi par atbildīgo komisiju — Juridisko komisiju? Deputātiem iebildumu nav.

Priekšlikumi par labojumu iesniegšanas termiņu.

Lūdzu, Mellupes kundze!

S.Mellupe. Tā kā jau citiem analogiem labojumiem šajā pašā likumprojektā iesniegšanas termiņš ir 13.decembris, tad piedāvāju arī 13.decembri šiem labojumiem.

Sēdes vadītāja. Vai deputātiem ir iebildumi par 13.decembri — labojumu iesniegšanas termiņu? Deputātiem iebildumu nav. Tātad nodots Juridiskajai komisijai. Labojumu iesniegšanas termiņš — 13.decembris.

Izskatām nākošo darba kārtības jautājumu “Par atvaļinājuma piešķiršanu deputātam Vilim Krištopanam”. Lūdzu zvanu! Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — 92, pret — nav, atturas — 1. Lēmums par atvaļinājuma piešķiršanu ir pieņemts.

Saeimas Prezidijs ir saņēmis vairākus priekšlikumus par grozījumiem darba kārtībā.

Desmit Saeimas deputāti lūdz iekļaut 28.novembra Saeimas sēdes darba kārtībā lēmuma projektu “Par deputāta Andreja Aleksejeva atsaukšanu no Valsts pārvaldes un pašvaldību komisijas”. “Par” un “pret” neviens pieteicies nav runāt? Ā, lūdzu! Lagzdiņa kungs, jūs runāsiet “par”.

J.Lagzdiņš (TP). Godātie kolēģi deputāti! Šodien mēs izskatām vairākus jautājumus, un jau četrkārt esam balsojuši par izmaiņām komisiju sastāvā. Tie bija pozīcijas ierosinājumi, kurus atbalstīja arī opozīcija, jo tāda ir parlamentārā prakse, kas ir iedibināta gadiem ilgi, ka izmaiņas komisijā, ja tās ir iesniegtas atbilstoši Saeimā apstiprinātiem noteikumiem, atbalsta Saeimas deputāti. Tā ir godīga parlamentārā prakse, kas ir iedibināta gadiem ilgi.

Jūsu izvērtēšanai ir iesniegti vēl divi ierosinājumi. Faktiski četri ierosinājumi — izdarīt izmaiņas komisiju sastāvā. Arī šie ierosinājumi pilnībā atbilst Saeimā apstiprinātam attiecīgam lēmumam.

Es aicinātu balsot par šīm izmaiņām, tādējādi mēs balsosim godīgi un darbosimies godīgi. Es aicinātu atbalstīt šos priekšlikumus!

Sēdes vadītāja. “Pret” ir pieteicies runāt deputāts Juris Dobelis.

J.Dobelis (TB/LNNK). Cienītie kolēģi! Nu ar to godīgumu tā nu bija, kā bija. Sākoties šīsdienas plenārsēdei, bija citi iebildumi. Bija iebildumi pārcelt šos visus jautājumus uz nākamo plenārsēdi. Tā ka, ja jau esam godīgi, tad būsim līdz galam godīgi. Tas ir viens.

Tā kā tas nesanāca, tad parādījās zibens ātrumā divi pieteikumi uz Aizsardzības un iekšlietu komisiju. Nu, var jau būt, ka šie cilvēki ir nolēmuši visus savus spēkus veltīt virzībai uz NATO. Varētu tā būt. Bet te gan vairāk izskatās pēc citiem nodomiem. Gribētu teikt, ka Aizsardzības un iekšlietu komisija tikko ir izvēlējusies savu darbības plānu, virzienus.

Esam nupat tikušies ar aizsardzības ministru. Viss tas ir izspriests, ir lieliski speciālisti no opozīcijas, kas atrodas Aizsardzības un iekšlietu komisijā, kas aktīvi ir iekļāvušies komisijas darbā. Tā ka, nu atvainojiet, šoreiz tomēr liekas, ka ir kaut kāda drusku cita spēlīte. Es nevaru atbalstīt tāda veida pieeju.

Sēdes vadītāja. Paldies!

Viens deputāts ir runājis “par”, viens deputāts ir runājis “pret”. Lūdzu balsojumu par lēmuma projekta iekļaušanu darba kārtībā. Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — 43, pret — 50, atturas — 3. Lēmuma projekts darba kārtībā nav iekļauts.

Pirms izskatām tālāk darba kārtību, Saeimas Prezidijs ir saņēmis desmit deputātu priekšlikumu par darba kārtības papildinājumu un lūdz iekļaut darba kārtībā lēmuma projektu “Par deputāta Andreja Aleksejeva ievēlēšanu Aizsardzības un iekšlietu komisijā”... Ā... tas nav izskatāms, šis priekšlikums vairs nav izskatāms... Tātad ... Jā...

Tā... Saeimas Prezidijs ir saņēmis desmit deputātu priekšlikumu par izmaiņām 28.novembra sēdes darba kārtībā un lūdz iekļaut lēmuma projektu “Par deputātes Silvas Goldes atsaukšanu no Saeimas Ārlietu komisijas sastāva”.

“Par” un “pret” deputāti nav pieteikušies runāt. Lūdzu balsojam par lēmuma projekta iekļaušanu šīs sēdes darba kārtībā. Lūdzu zvanu! Balsošanas režīmu! Lūdzu rezultātu! Par — 44, pret — 50, atturas — 1. Lēmuma projekts Saeimas darba kārtībā nav iekļauts.

Arī nākamais priekšlikums “Par Silvas Goldes iekļaušanu Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas sastāvā” nav izskatāms sakarā ar to, ka tā būtu deputātei trešā komisija.

Tātad visi darba kārtības jautājumi šodien ir izskatīti.

Lūdzu reģistrācijas režīmu! Lūdzu reģistrēties ar identifikācijas kartēm!

Pirms tiek nolasīti reģistrācijas rezultāti, vārds paziņojumam Jēkabsona kungam.

Ē.Jēkabsons (PP). Godātie kolēģi! Lūdzu ņemt vērā sekojošas ziņas par Latvijas un Austrijas parlamentu sadraudzības grupas dibināšanu, kas notiks pulksten 10.00 Dzeltenajā zālē, Latvijas un Portugāles — Sarkanajā zālē — 10.05, Latvijas un Spānijas — Sarkanajā zālē — 10.10, Latvijas un Zviedrijas — Sarkanajā zālē — 10.15 un Latvijas un Šveices — Sarkanajā zālē — 10.20.

Tātad sākot ar pulksten 10.00 — Dzeltenajā zālē.

Paldies!

Sēdes vadītāja. Vārds paziņojumam Šķestera kungam. Lūdzu!

S.Šķesters (ZZS). Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija lūgtu uz sēdi tieši pēc plenārsēdes.

Sēdes vadītāja. Lūdzu Saeimas sekretāra biedram nolasīt reģistrācijas rezultātus!

Sēdes vadītāja. Cienījamie deputāti! Diemžēl Saeimā ir atkal zināmas tehniskas problēmas ar mūsu iekārtām. Izdruka tiks izlikta pie ziņojumu dēļa. Ja kāds no klātesošajiem deputātiem nebūs reģistrēts, tad ir jāpaziņo par to Saeimas sekretāra biedram.

Līdz ar to šodienas sēde ir slēgta. Paldies!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!