• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākusi 31. un 32. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.2002., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69168

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par "Grindeks" prēmijām ķīmijas skolotājiem

Vēl šajā numurā

11.12.2002., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iznākusi 31. un 32. burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums devušās divas valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas ar likumiem, kas Saeimā pieņemti 17. un 24. oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 24. oktobra līdz 13. novembrim, un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 15. līdz 29. oktobrim. Saeima ratificējusi 1996. gada Hāgas konvenciju par jurisdikciju, tiesību aktiem un sadarbību attiecībā uz vecāku atbildību un bērnu aizsardzības pasākumiem, 1997. gada Starptautisko konvenciju par cīņu pret teroristu rīkotajiem sprādzieniem, 1970. gadā Ženēvā parakstīto nolīgumu par ātri bojājošos pārtikas produktu starptautiskajiem pārvadājumiem, un vairākus citus. Par to stāšanos spēkā Ārlietu ministrija sniegs paziņojumu “Latvijas Vēstnesī”. Grozījumi izdarīti Kriminālprocesa kodeksā, Krimināllikumā, Notariāta likumā, Kredītiestāžu likumā, Kooperatīvo sabiedrību likumā, Fizisko personu datu aizsardzības likumā u.c. Pieņemts jauns Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likums, kas stāsies spēkā ar 2003. gadu. Arī Tiesu izpildītāju likums stāsies spēkā ar nākamā gada 1. janvāri. Jau stājies spēkā Sporta likums.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par muitas režīmu — preču iznīcināšana un atteikšanās no precēm par labu valstij — izpildes kārtību, par kārtību, kādā atļauts veikt pasažieru un kravu komercpārvadājumus ar citu personu īpašumā esošiem autotransporta līdzekļiem, par notiesāto personu nodarbināšanas kārtību brīvības atņemšanas iestādēs. Apstiprināti vairāku institūciju nolikumi un izdarīti grozījumi agrāk izdotos tiesību aktos. Ar šā gada 1. decembri stājies spēkā Latvijas būvnormatīvs LBN 242-02 “Gāzes sadales un lietotāju ārējie tīkli”, un līdz ar to spēku zaudējuši 1999. gada 27. aprīļa noteikumi Nr.150 par būvnormatīvu LBN 249-99 “Polietilēna gāzes vadi”.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!