• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Heraldikas komisijas turpmāko darbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2002., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69573

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par latviešu valodu Latvijas Televīzijas raidījumos

Vēl šajā numurā

20.12.2002., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Heraldikas komisijas turpmāko darbību

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre vakar nosūtīja vēstuli Heraldikas komisijas vadītājai Ramonai Umblijai. Heraldikas komisija atkāpās, protestējot pret 7.Saeimas pieņemtajiem grozījumiem likumā “Par Latvijas valsts ģerboni”

Atsaucoties uz vienošanos, kas panākta, 11.decembrī Saeimas priekšsēdētājai tiekoties ar Heraldikas komisijas pārstāvjiem R.Umbliju, Imantu Lancmani un Laimoni Šēnbergu, I.Ūdre vēstulē dara zināmu, ka jau nākamā gada sākumā Saeimā tiks izveidota īpaša darba grupa, kas izstrādās gan grozījumus likumā “Par Latvijas valsts ģerboni”, gan arī Heraldikas komisijas statusu regulējošu likumprojektu.

Vēstulē teikts, ka “šajā darba grupā tiks deleģēti deputāti no Juridiskās komisijas, Saeimas Juridiskā biroja speciālisti, un, kā mēs vienojāmies, tajā savu dalību ņemtu Jūsu vadītās komisijas pārstāvji”.

Izsakot cerību, ka Heraldikas komisija tomēr neatkāpsies un R.Umblijas vadībā turpinās īstenot aizsāktās iestrādes heraldikas jomas sakārtošanā, I.Ūdre lūdz izteikt ierosinājumus, kādu institūciju pārstāvji un heraldikas speciālisti būtu uzaicināmi strādāt minētajā darba grupā.

Saeimas priekšsēdētāja arī informē R.Umbliju, ka Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas deputāti nākamnedēļ Saeimas Prezidijā iesniegs likumprojektu “Grozījumi likumā “Grozījumi likumā “Par Latvijas valsts ģerboni””, lai tiktu atlikts likuma “Grozījumi likumā “Par Latvijas valsts ģerboni” spēkā stāšanās laiks (2003.gada 1.marts), to paildzinot līdz vienam gadam.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!