• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 34. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2002., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/69641

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nu Dānija nodod prezidentūru Grieķijai

Vēl šajā numurā

24.12.2002., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” – ir iznākusi 34. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar desmit likumiem, kas Saeimā pieņemti 31. oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 20. novembrī, un trīs Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti 4. novembrī. Elektronisko dokumentu likums nosaka elektroniskā dokumenta un elektroniskā paraksta tiesisko statusu, dokumentu apriti un glabāšanu. Likumā dots skaidrojums tādiem terminiem kā “droši elektroniskā paraksta radīšanas līdzekļi”, “laika zīmogs”, “sertifikācijas pakalpojumi” u.c. Iekšējā audita likums pieņemts, lai nodrošinātu iekšējās kontroles sistēmas vērtēšanu ministrijās un iestādēs, kā arī iekšējo auditoru neatkarību un objektivitāti. Jaunais Imigrācijas likums stāsies spēkā ar 2003. gada 1. maiju. Izglītības inovācijas fonda likuma mērķis ir veicināt izglītības attīstību atbilstoši vienotai valsts politikai un stratēģijai, atbalstot jauninājumus un piešķirot mūža stipendijas izciliem izglītības darbiniekiem. Fonds līdzekļus saņems no valsts budžeta, pašvaldību budžetiem, fizisko un juridisko personu dāvinājumiem un ienākumiem no savas saimnieciskās darbības. Līdzekļi tiks sadalīti ne retāk kā divas reizes gadā, balstoties uz pretendentu iesniegumiem un projektu konkursu rezultātiem. Grozījumi izdarīti Civilprocesa likumā, Vispārējās izglītības likumā, Valsts fondēto pensiju likumā, Lauksaimniecības likumā un likumā “Par valsts noslēpumu”.

Ministru kabineta izdotie jaunie noteikumi par muitas procedūras — ievešana uz laiku — izpildes kārtību stājušies spēkā ar 8. novembri, bet jaunie noteikumi par Latvijas Republikas pierobežas un pierobežas joslas režīmu stāsies spēkā ar 2003. gada 1. janvāri.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!