• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par hokeja čempionātu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.2003., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70162

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par informatizācijas sistēmu vienotu uzraudzību un vadību

Vēl šajā numurā

14.01.2003., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par hokeja čempionātu

Turpinot sekot līdzi 2006. gada Pasaules čempionāta ledus hokejā sagatavošanas norisei, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers 10. janvārī tikās ar Hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu un bijušo Valsts prezidentu Gunti Ulmani, kurš uzņēmies aktīvu līdzdalību čempionāta sagatavošanā.

Pārrunājot dažādus čempionāta sagatavošanas jautājumus, tikšanās dalībnieki vienprātīgi uzsvēra, ka 2006. gada Pasaules čempionātam ledus hokejā ir jānotiek Latvijā. Tai pašā laikā atzīmēts, ka vienīgā iespēja, kā to panākt, ir saskaņota un konkrēta visu iesaistīto pušu rīcība.

Pašlaik viens no svarīgākajiem ir Rīgas domes lēmums par čempionāta norises vietu, kā arī jautājums par to, kad tiks uzsākta nepieciešamo ēku un halles celtniecība. Tādēļ šonedēļ paredzēta Aināra Šlesera, Kirova Lipmana un Gunta Ulmaņa tikšanās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Gundaru Bojāru.

Ministru prezidenta biedrs jau vairākkārt uzsvēris, ka ir jādara viss, lai Pasaules hokeja čempionāts 2006. gadā notiktu Rīgā. A.Šlesers atzīmēja: “Tā ir ne tikai Latvijas goda lieta, sekmīgai pasaules čempionāta norisei Rīgā būs nozīmīgs ekonomiskais efekts, vairojot Latvijas kā attīstītas valsts atpazīstamību pasaulē un nostiprinot Latvijas vietu jaunajā Eiropā.”

Inga Pelša,  Ministru prezidenta biedra palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!