• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālo nodarbinātības plānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2003., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70507

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vispirms jāpiepilda kopīgā valsts kase

Vēl šajā numurā

23.01.2003., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālo nodarbinātības plānu

Vakar, 22. janvārī, Ekonomikas ministrijā notika kārtējā vadības grupas Latvijas Nacionālā nodarbinātības plāna 2003.gadam projekta sagatavošanas sanāksme.

Izstrādājot plānu 2003.gadam, iecerētie nodarbinātību veicinošie pasākumi tiek noteikti atbilstoši 4 pamatvirzieniem jeb pīlāriem: darba spēju pilnveidošana; uzņēmējdarbības veicināšana; uzņēmumu un to darbinieku pielāgošanās spēju veicināšana un vienādu iespēju politikas nodrošināšana.

Katram no šiem pamatvirzieniem ir vairāki apakšvirzieni, kuros tiek analizēta pašreizējā situācija un definēti konkrēti tālākās darbības mērķi, uzdevumi, veicamie pasākumi un indikatori, kas raksturotu mērķu sasniegšanu.

Vadības grupa ir nosūtījusi vēstules Finanšu un Satiksmes ministrijām, kā arī Ieslodzījuma vietu pārvaldei ar lūgumu iekļaut Nacionālajā nodarbinātības plānā to kompetencē esošos pasākumus. Vadības grupas locekļi arī uzsvēra pašvaldību lomu nodarbinātības problēmu risināšanā, kā arī aicināja Latvijas Pašvaldību savienību aktīvāk iesaistīties šī plāna izstrādē. Pašlaik vadības grupa izstrādā detalizētus minēto pīlāru apakšvirzienus.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!