• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.01.2003., Nr. 13 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropu no A līdz Z krieviski

Vēl šajā numurā

24.01.2003., Nr. 13

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas sēdi

No 27. līdz 31.janvārim Strasbūrā notiks Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas 2003.gada sesijas pirmā daļa. Tajā piedalīsies arī 8.Saeimas izveidotā Latvijas delegācija Eiropas Padomes Parlamentārajā asamblejā (EPPA).

EPPA 2003.gada sesijas pirmās daļas darbā no Latvijas piedalīsies Andris Bērziņš (ZZS), Ina Druviete (JL), Boriss Cilevičs (PCTVL), Juris Dobelis (TB/LNNK) un Ingrīda Labucka (LPP). Tajā tiks apspriesti dažādi jautājumi, tostarp pašreizējā situācija Čečenijā, vārda brīvība Eiropas medijos u.c. Deputāti piedalīsies arī EPPA komiteju darbā.

Latvijas delegāciju Politisko lietu komitejā pārstāvēs I.Druviete, Sociālo lietu, veselības un ģimenes komitejā – A.Bērziņš, Juridisko lietu un Cilvēktiesību komitejā – B.Cilevičs un I.Druviete, Pārraudzības komitejā – J.Dobelis un B.Cilevičs, Migrācijas, bēgļu un demogrāfijas komitejā – B.Cilevičs, bet I.Labucka darbosies Kultūras, zinātnes un izglītības komitejā un Vīriešu un sieviešu līdztiesības komitejā.

8.Saeima deputātu darbam starptautisko organizāciju parlamentārajās asamblejās izveidojusi septiņas delegācijas, to skaitā arī Latvijas delegāciju EPPA. To sastāvs un vadītāji apstiprināti Saeimas 2002.gada 5.decembra sēdē. Par Latvijas delegācijas EPPA vadītāju tika apstiprināts A.Bērziņš, bet delegācijas sastāvā kā pastāvīgie pārstāvji tika iekļauti I.Druviete, B.Cilevičs un A.Bērziņš, bet kā pastāvīgo pārstāvju aizstājēji – Atis Slakteris (TP), I.Labucka un J.Dobelis.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!