• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzekļiem tiesvedības procesa izmaksu segšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.2003., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70762

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kad vēl jāpilda savstarpējo vienošanos svaru kauss

Vēl šajā numurā

30.01.2003., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzekļiem tiesvedības procesa izmaksu segšanai

Finanšu ministrs Valdis Dombrovskis ir parakstījis rīkojumu par līdzekļu piešķiršanu no Finanšu ministrijas līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem Tieslietu ministrijai Latvijas valsts saistību “SwemBalt v. Latvia” tiesvedības procesa izmaksu segšanai. Ar šo rīkojumu Tieslietu ministrijai tiek piešķirti 2 150 838 lati.

Saskaņā ar likumu par budžetu un finanšu vadību laikā, kamēr nav pieņemts kārtējā gada budžets, finanšu ministrs drīkst piešķirt ārkārtas apropriācijas tikai ar Budžeta un finanšu komisijas atļauju. Tā kā šie līdzekļi Tieslietu ministrijai “SwemBalt v. Latvia” tiesvedības procesa lietā ir ārkārtas apropriācija, trešdien, 29.janvārī, saņemta Saeimas Budžeta un finanšu komisijas atļauja tās veikšanai.

Lai laikus izpildītu valsts saistības, kas radušās “SwemBalt v. Latvia” tiesvedības procesa lietā, Finanšu ministrija vēstulē Tieslietu ministrijai lūdz steidzami iesniegt Finanšu ministrijā tāmes projektu un attiecīgus maksājuma uzdevumus Valsts kasē.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!