• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "airBaltic" un LNO sadarbības līgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2003., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70822

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Baltija un NATO pašidentificēšanās

Vēl šajā numurā

31.01.2003., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “airBaltic” un LNO sadarbības līgumu

Latvijas nacionālā aviosabiedrība “airBaltic” un Latvijas Nacionālā opera (LNO) parakstījusi sadarbības līgumu. Līgums paredz, ka “airBaltic” ir LNO oficiālā aviokompānija un Rīgas operas festivāla ģenerālsponsors, savukārt Operai ir iespēja izmantot “airBaltic” lidojumus 20 tūkstošu latu vērtībā. Sadarbība starp “airBaltic” un LNO, kas aizsākās jau 1996. gadā, ilgst septiņus gadus.

Andrejs Žagars, LNO direktors, sadarbības līguma parakstīšanas sakarā informēja: “Latvijas Nacionālā opera ik gadu būtiski paplašina savas darbības ģeogrāfiju, uzturot un veicinot starptautiskus kontaktus, dodoties viesizrādēs un aicinot viesmāksliniekus piedalīties LNO izrādēs. Šajā procesā nenovērtējama nozīme ir sadarbībai ar nacionālo aviokompāniju “airBaltic”, kuras maršrutos ir LNO darbībai nozīmīgas pilsētas — Stokholma, Kopenhāgena, Maskava, Berlīne un šogad arī Hamburga. Īpaša sadarbība plānota LNO un Maskavas Lielā teātra abpusējo viesizrāžu laikā.”

Bertolts Fliks, “airBaltic” prezidents, komentāja sadarbības līguma parakstīšanu tā: “Jau pirms vairākiem gadiem “airBaltic” nolēma atbalstīt mākslu. Mēs saistījām savu vārdu ar LNO. Operai ir ne tikai sasniegumi, bet arī vēlme un ambīcijas nepārtraukti pilnveidoties, tas atbilst arī mūsu ambīcijām. Jau no paša sākuma “airBaltic” lēmums ir bijis projektu atbalstam dot tikai biļetes, bet ne naudu. Tāda nostāja sakrīt ar LNO vajadzībām, jo Opera aicina māksliniekus no visas pasaules, kā arī dodas viesizrādēs, nesot Latvijas un “airBaltic” vārdu pāri robežām. Mēs apskaužam Andreja Žagara Operas izrāžu piepildījuma rādītājus, kas, protams, ir saistīts ar piedāvāto uzvedumu kvalitāti. Mēs ceram, ka tāds būs arī mūsu lidmašīnās. LNO un “airBaltic” tiek vērtētas ne pēc vietējiem standartiem, bet pēc to pozīcijas starptautiskos reitingos. Mēs ceram, ka ar savu ieguldījumu varam palīdzēt Operai šo standartu saglabāt un vēl paaugstināt.”

Inga Vasiļjeva, LNO preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!