• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Igauniju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.02.2003., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/70964

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru prezidenta biedra kompetenci

Vēl šajā numurā

05.02.2003., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Igauniju

Vakar, 4. februārī, iekšlietu ministrs Māris Gulbis tikās ar Igaunijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Tomasu Lūku.

Igaunijas vēstnieks informēja par Igaunijas iekšlietu ministra iesniegto atlūgumu. Māris Gulbis pauda cerību, ka drīz tiks iecelts jauns iekšlietu ministrs, ar kuru viņš vēlētos tikties, jo Latvijas un Igaunijas iekšlietu ministrijām ir risināmi vairāki nopietni un aktuāli jautājumi.

Tikšanās laikā tika pārrunātas problēmas, kas skar Baltijas valstu trīspusējo līgumu par liecinieku un cietušo aizsardzību. Māris Gulbis informēja klātesošos par personu apliecību ieviešanas gaitu Latvijā. Tomass Lūks apliecināja, ka Igaunija atbalsta personas apliecību kā ceļošanas dokumentu izmantošanu Baltijas valstīs.

Igaunijas vēstnieks interesējās par narkotiku apkarošanas problēmām Latvijā, vai ir konstatēti gadījumi, kad narkotikas tiek nelegāli ievestas no Igaunijas. Iekšlietu ministrs atzina, ka nav informācijas par narkotiku ieplūšanu no Igaunijas, taču zināms, ka galvenie narkotiku tranzīta ceļi ir ostas. M. Gulbis uzsvēra, ka narkotiku apkarošana ir viena no valdības prioritātēm iekšlietās, tāpēc mūsu valstī tiek daudz darīts narkotiku apkarošanā, un šajā jomā Latvija labprāt sadarbojas ar citām valstīm.

Iekšlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!