• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauniem priekšlikumiem uzņēmējdarbības vides uzlabošanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.2003., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/71101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par patēriņa cenām 2002.gadā

Vēl šajā numurā

07.02.2003., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauniem priekšlikumiem uzņēmējdarbības vides uzlabošanai

Trešdien, 5. februārī, notika Vadības grupas uzņēmējdarbības vides uzlabošanai ārkārtas sēde, kurā piedalījās Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers un ekonomikas ministrs Juris Lujāns.

Kā jau tika ziņots, grupas vadītājs Ainārs Šlesers bija uzdevis atbildīgajām ministrijām līdz vakardienas sēdei sniegt atskaiti par padarīto uzņēmējdarbības vides uzlabošanas plāna īstenošanā. Sēdes gaitā tika secināts, ka gandrīz visi no ministrijām uzdotajiem uzdevumiem, kurus pārsvarā veido Ārvalstu investoru padomes (ĀIP) un Tautsaimniecības padomes priekšlikumi, ir izpildīti.

Plašākā sēdes dalībnieku diskusija izraisījās par jautājumiem, kas saistīti ar nekustamā īpašuma problēmām Latvijā. Lai tās risinātu kompleksi un iespējami ātrāk, Ministru prezidenta biedrs aicināja ĀIP apkopot un iesniegt savus priekš likumus.

Sanāksmes dalībnieki iepazinās arī ar Latvijas Attīstības aģentūras un Pasaules bankas Ārvalstu investīciju konsultatīvā dienesta rekomendācijām birokrātisko šķēršļu novēršanai un nolēma papildināt ar tām uzņēmējdarbības vides uzlabošanas plānu. Kopumā apzināti 16 pasākumi, kas būtu veicami biznesa vides uzlabošanai, tie saistīti ar uzņēmēju sadarbību ar valsts institūcijām, uzņēmējdarbības uzsākšanu un uzņēmējdarbības veikšanu. Atbildīgajām ministrijām mēneša laikā šie priekšlikumi jāizvērtē un nākamajā sanāksmē, kas paredzēta 5.martā, jāsniedz savi atzinumi.

Sanāksmē apspriesti arī organizatoriski jautājumi, sagatavojot   Latvijas valdības un Ārvalstu investoru padomes Latvijā tikšanos šā gada 6. un 7. martā.

Inga Pelša,  Ministru prezidenta palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!