• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par VID Lielo nodokļu maksātāju pārvaldes iecerēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.2003., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/71336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par VID muitas iestāžu 2002.gada darba rezultātiem

Vēl šajā numurā

14.02.2003., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par VID Lielo nodokļu maksātāju pārvaldes iecerēm

Sākot ar 2003.gada 1.janvāri, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Lielo nodokļu maksātāju pārvalde (LNMP) no citām VID teritoriālajām iestādēm savā uzskaitē pārņēma 85 nodokļu maksātājus. Pašlaik LNMP administrē 305 uzņēmumus (uzņēmējsabiedrības), tajā skaitā visas Latvijas komercbankas, apdrošināšanas sabiedrības un uzņēmējsabiedrības, kas nodarbojas ar azartspēļu un izložu rīkošanu.

Vakar, 13.februārī, LNMP aicināja visus 85 nodokļu maksātājus uz tikšanos, lai iepazīstinātu jaunos klientus ar pārvaldi, tās funkcijām, nodokļu administrācijas prasībām attiecībā uz nodokļu deklarāciju un atskaišu iesniegšanu, tādām novitātēm kā elektroniskā deklarēšanas sistēma, kas kļūs arvien aktuālāka stājoties spēkā Elektronisko dokumentu likumam, kā arī citiem ar nodokļu administrāciju saistītiem jautājumiem.

Informatīvajā seminārā pārvalde, kuru pārstāvēja direktore Janīna Stoļarova, direktora vietnieki un struktūrvienību vadītāji, īpaši akcentēja uzņēmējiem piedāvāto servisu nodokļu maksātāju izglītošanā, informēšanā un konsultāciju jomā, lai veicinātu labprātīgu nodokļu nomaksu atbilstoši nodokļu likumdošanai.

Jaunie klienti tika iepazīstināti ar jaunajām pārvaldes telpām Jeruzālemes ielā 1 un Klientu apkalpošanas zāli.

Valsts ieņēmumu dienesta Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!