• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Grozījumi ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000.gada 4.februāra rīkojumu Nr.95 "Par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību" apstiprinātajos "Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2003., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/72059

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts iekšējā tirgus aizsardzības biroja informācija Nr.4–1.1/1885

Par kļūdu labojumiem Valsts iekšējā tirgus aizsardzības biroja 2003. gada 17. februāra lēmumā Nr. 03/2003 "Lēmums par "Pārskata par iekšējā tirgus aizsardzības pārbaudes lietas pret cūku un atsevišķu cūkgaļas produktu importu pieaugošos apjomos rezultātiem" apstiprināšanu"

Vēl šajā numurā

05.03.2003., Nr. 35

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 241

Pieņemts: 28.02.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr. 241

Rīgā 2003.gada 28.februārī

Grozījumi ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000.gada 4.februāra rīkojumu Nr.95 “Par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību” apstiprinātajos “Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību”

 1. Izdarīt “Metodiskajos norādījumos par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību”, kas apstiprināti ar Valsts ieņēmumu dienesta 2000.gada 4.februāra rīkojumu Nr.95 “Par akcīzes nodokļa deklarācijas aizpildīšanas kārtību”, šādus grozījumus:

1.1. Ievada 3.rindkopu izteikt šādā redakcijā:

“Pa pastu Valsts ieņēmumu dienestam nosūtītās akcīzes nodokļa deklarācijas iesniegšanas diena ir diena, kad akcīzes nodokļa deklarācija ir nodota pastā, ko apliecina pasta kvīts ar pasta zīmogu.”

1.2. Papildināt ievadu ar tekstu šādā redakcijā:

“Akcīzes nodokļu maksātājs (turpmāk — nodokļu maksātājs) akcīzes nodokļa deklarāciju var iesniegt arī elektroniskā veidā, noslēdzot līgumu ar Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālo iestādi par elektroniskās deklarēšanas pakalpojumu izmantošanu. Nodokļu maksātājs, kurš iesniedz akcīzes nodokļa deklarāciju elektroniskā veidā, līdz normatīvā akta par elektroniskā paraksta izmantošanas kārtību spēkā stāšanās dienai iesniedz arī akcīzes nodokļa deklarāciju papīra formā. Elektroniskā akcīzes nodokļa deklarācija tiek uzskatīta par iesniegtu termiņā, ja:

— tā iesniegta normatīvajos aktos noteiktajā termiņā;

— iesniegtajā rakstveida deklarācijā iekļautā informācija atbilst elektroniskā veidā iesniegtajai.

Akcīzes nodokļa deklarācija jāiesniedz Valsts ieņēmumu dienestam arī tad, ja nodokļu maksātājs taksācijas periodā nav veicis darījumus ar akcīzes precēm (deklarācijas ailēs ievelkot svītras).

Nodokļu maksātājs, kurš nav ievērojis normatīvajos aktos noteiktos termiņus vai arī vispār nav iesniedzis akcīzes nodokļa deklarāciju, netiek atbrīvots no akcīzes nodokļa maksāšanas budžetā.”

1.3. sadaļā “Alkoholisko dzērienu akcīzes nodokļa deklarācija” svītrot 3.rindkopu.

1.4. sadaļā “Tabakas izstrādājumu akcīzes nodokļa deklarācija” svītrot 3.rindkopu.

1.5. sadaļā “Naftas produktu akcīzes nodokļa deklarācija akcīzes preču noliktavas turētājam” svītrot 3.rindkopu.

1.6. sadaļā “Naftas produktu akcīzes nodokļa deklarācija naftas produktu importētājam, kuram nav akcīzes preču noliktavas turētāja statusa” svītrot 2.rindkopu.

2. Rīkojumu publicēt laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

3. Rīkojums stājas spēkā pēc tā publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora p.i. N.Jezdakova

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!