• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: Sveicot jauno Čehijas prezidentu Tiekoties ar Latvijas institūta vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2003., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/72086

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kā vienmēr: lēmumu pieņems tautas vēlētie deputāti

Vēl šajā numurā

05.03.2003., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

Sveicot jauno Čehijas prezidentu

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga nosūtījusi vēstuli Čehijas jaunievēlētajam prezidentam Vāclavam Klausam, sveicot viņu valsts prezidenta amatā.

Vēstulē prezidente raksta, ka Latviju un Čehiju vieno draudzīgas attiecības un auglīga sadarbība, kuru pamatā ir kopīgas vērtības un intereses, kā arī mērķis iekļauties Eiropas Savienībā. Izmantojot izdevību, V.Vīķe-Freiberga izsaka pateicību par spēcīgo atbalstu, ko Latvija un pārējās Baltijas valstis saņēmušas no Čehijas to NATO integrācijas gaitā.

Noslēgumā Latvijas prezidente uzaicina V.Klausu apmeklēt Latviju.

Valsts prezidenta preses dienests

Tiekoties ar Latvijas institūta vadītāju

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pagājušo piektdien, 28. februārī, Rīgas pilī tikās ar Latvijas institūta vadītāju un LATO valdes priekšsēdētāju Ojāru Kalniņu pirms viņa došanās uz Apvienotās baltiešu komitejas starptautisko konferenci “Estonia, Latvia, Lithuania in NATO - Building Trans-Atlantic Security”, turpinot Latvijas interešu aizstāvību ceļā uz dalību NATO.

O.Kalniņš sveica V.Vīķi-Freibergu ar panākumiem darba vizītē ASV, atzīmējot, ka dažādās intervijas plašsaziņas līdzekļos ir būtiski palielinājušas interesi par Latviju dažādās nozarēs. O.Kalniņš iepazīstināja prezidenti ar jaunākajiem Latvijas institūta izdevumiem un interneta iecerēm, lai padarītu informācijas koordinētu iegūšanu par Latviju iespējami efektīvāku un demokrātiskāk pieejamu. Abas puses bija vienisprātis, ka Latvijai šobrīd ir lieliska iespēja panākt jaunu tūrisma nozares attīstību, ja visas šajā jomā iesaistītās puses apzināsies tās perspektīvas un potenciālos ieguvumus. Kā viens no tūrisma attīstības problemātiskajiem aspektiem tika minēts reģionālās attīstības temps un mārketinga jautājumi.

Prezidente lūdza O.Kalniņu nodot sveicienus tautiešiem ASV, pateicoties par viņu ieguldījumu NATO integrācijas jautājumos un Latvijas popularizēšanā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!