• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un ASV sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.2003., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/72194

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 6.martā, Saeimas sēdē

Vēl šajā numurā

07.03.2003., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un ASV sadarbību

Vakar, 6.martā, Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Inese Vaidere tikās ar Latvijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Amerikas Savienotajās Valstīs Aivi Roni.

Tikšanās laikā galvenā uzmanība tika veltīta nesenajai Latvijas Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vizītei ASV. I.Vaidere un A.Ronis akcentēja, ka mūsu Valsts prezidentes vizīte ASV atstājusi pozitīvu iespaidu un pašlaik ir svarīgi pārdomāt, kā to vislabāk izmantot Latvijas interesēs.

I.Vaidere un A.Ronis bija vienisprātis, ka patlaban lielāka vērība jāveltī ASV un Latvijas ekonomisko sakaru veicināšanai. Ārlietu komisijas priekšsēdētāja akcentēja, ka Latvijas uzņēmējiem vajadzētu aktīvāk interesēties par iespējām, ko paver tirdzniecisko sakaru iespējama aktivizēšana ar ASV. A.Ronis apliecināja, ka Latvijas vēstniecība ASV varētu palīdzēt biznesa kontaktu veidošanā, piemēram, risinot jautājumu par finansiālu atbalstu mūsu uzņēmēju mārketinga aktivitātēm ASV. Savukārt I.Vaidere uzsvēra, ka arī Ārlietu komisija ir ieinteresēta ekonomisko sakaru padziļināšanā un aktīvi iesaistīsies šo jautājumu risināšanā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!