• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
ASV prezidenta vēstule Latvijas Valsts prezidentei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2003., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/72796

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Domāju, šī tiesa varēs pilnvērtīgi strādāt"

Vēl šajā numurā

19.03.2003., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ASV prezidenta vēstule

Latvijas Valsts prezidentei

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir saņēmusi vēstuli no ASV prezidenta Džordža Buša.

Vēstulē ASV prezidents atkārtoti pauž Amerikas tautas pateicību šajā vēsturiskajā brīdī par atbalstu, ko prezidente un Latvijas valdība sniegusi līdz šim globālajā cīņā pret terorismu. Prezidents arī pauž gandarījumu par neseno iespēju pārrunāt šo jautājumu ar V.Vīķi-Freibergu viņas Vašingtonas vizītes laikā. “Es novērtēju Jūsu valdības piedāvājumus mūsu centieniem Afganistānā, sevišķi militāro mediķu personāla piedalīšanos starptautiskajos miera uzturēšanas spēkos un tehniskā personāla iesaisti. Mēs neaizmirsīsim tos, kas bijuši kopā ar mums,” vēstulē raksta Dž. Bušs.

Turpinājumā ASV prezidents raksta: “Tā kā Sadams Huseins nav izpildījis pasaules sabiedrības prasības, tuvākajā laikā mums būs jāstājas pretī nopietnam izaicinājumam. Mēs augstu vērtējam jūsu gatavību atbalstīt koalīcijas centienus.”

ASV prezidents izsaka pārliecību, ka “pasaulei šajā jaunajā gadsimtā ir jāstājas pretī milzīgajam izaicinājumam, ko rada gan masu iznīcināšanas ieroči, gan terorisma sērga, gan valstis, kas atbalsta vai kurina terorismu”.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!