• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par drošības pasākumiem Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.03.2003., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73021

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par topošajiem valsts dokumentiem

Vēl šajā numurā

21.03.2003., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par drošības pasākumiem Latvijā

Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Juris Rekšņa devis rīkojumu visiem Iekšlietu ministrijas dienestiem strādāt pastiprinātā režīmā sakarā ar pašreizējo situāciju pasaulē. Tie nav ārkārtas pasākumi, taču vajadzības gadījumā Iekšlietu ministrijas iestādes būs mobilizētas veikt visu nepieciešamo, lai valstī tiktu nodrošināta kārtība un drošība. Šābrīža situācija ir mierīga, un Iekšlietu ministrijas iestāžu rīcībā esošā informācija neliecina, ka valsts iekšējā drošība būtu apdraudēta.

Kopš 19. marta Valsts policija vairākiem diplomātiskiem objektiem Latvijas Republikā nozīmējusi papildu apsardzi un pastiprinājusi policijas patrulēšanu šo objektu apkārtnē. Savukārt Valsts robežsardze rūpīgāk kontrolēs visu veidu transporta līdzekļus un personas, kas Latvijā ieradīsies no tā dēvētajām riska valstīm, īpašu uzmanību pievēršot sprāgstvielu, dažādu aizdomīgu ķīmisko vielu, narkotiku un radioaktīvo vielu atklāšanai.

Iekšlietu ministrijas iestādes strādās ciešā sadarbībā ar citām tiesībsargājošajām institūcijām un pievērsīs īpašu uzmanību informācijas vākšanai un analīzei.

Iekšlietu ministrijas preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!