• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par lielākajiem Kurzemes reģiona nodokļu maksātājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2003., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73080

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts iekšējā tirgus sakārtošanu

Vēl šajā numurā

25.03.2003., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par lielākajiem Kurzemes reģiona nodokļu maksātājiem

20. martā Liepājā finanšu ministrs Valdis Dombrovskis svinīgi sveica Kurzemes reģiona lielākos nodokļu maksātājus. Atzinības rakstus kā lielākie nodokļu maksātāji Kurzemes reģionā 2002. gadā saņēma: a/s “U.Pīlēna birojs” – valsts kopbudžetā iemaksāts 967,71 tūkstotis latu; SIA “Liepājas ūdens” (635,47 tūkstoši latu); SIA “Griģis un Co” (605,61 tūkstotis latu); a/s “Liepājas autobusu parks” (479,95 tūkstoši latu), a/s “Liepājas patērētāju biedrība” (316,13 tūkstoši latu) un a/s “Liepājas maiznieks” (227,35 tūkstoši latu).

Savā uzrunā Valdis Dombrovskis uzsvēra, ka valdība augsti vērtē dialoga iespējas ar uzņēmējiem un rēķinās ar to viedokli, ko pierāda uzsāktā nodokļu sloga samazināšana un nodokļu sistēmas sakārtošana. Ministrs norādīja, ka ar uzņēmējiem jau panākta vienošanās atrisināt uzņēmumu ienākuma nodokļa politikas trūkumu. Kopā ar uzņēmēju pārstāvjiem tiks veidota īpaša darba grupa, kas analizēs iespējas sagatavot grozījumus likumā par uzņēmumu ienākuma nodokli, lai tiktu veicinātas investīcijas ražošanas attīstībā un uzņēmējdarbības konkurētspējas pieaugumā.

Vienlaikus finanšu ministrs norādīja, ka drīzumā tiks sākta jauna nodokļu un nodevu likumprojekta izstrāde. Iecerētais likums par nodokļiem un nodevām tiks sagatavots no jauna un pilnībā atbildīs ES prasībām, kā arī precīzi, skaidri un saprotami definēs nodokļu un nodevu sistēmas būtību.

Ministrs uzrunā uzsvēra: lai gan atzinības rakstus un pateicības vārdus klātienē saņēmuši tikai lielākie maksātāji, simboliski tā ir valsts kopēja pateicība ikvienam godprātīgam nodokļu maksātājam.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!