• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valdības 2003. gada rīcības plānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2003., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73085

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.118

Par Ministru prezidenta 2003.gada 10.marta rīkojuma Nr.99 "Par Ā.Audera komandējumu" atzīšanu par spēku zaudējušu

Vēl šajā numurā

25.03.2003., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valdības 2003. gada rīcības plānu

Lai nodrošinātu Valdības deklarācijas īstenošanu, Ministru prezidents Einars Repše apstiprinājis valdības rīcības plānu 2003.gadam. Valdības rīcības plāns ietver prioritāros darbības virzienus vidējam termiņam — līdz šīs Saeimas termiņa beigām, kā arī galvenos uzdevumus un sasniedzamos rezultātus jau 2003.gadā atbilstoši noteiktajām prioritātēm.

Rīcības plāna sagatavošanā izmantota jauna pieeja, kas atšķiras no līdzšinējās prakses, sagatavojot valdības rīcības plānus. Valdības rīcības plānā atspoguļoti tikai sabiedriski nozīmīgākie E. Repšes vadītās valdības politiskie uzstādījumi. Dokuments ir koncentrēts un pārskatāms, lai to būtu viegli lietot gan ministrijām, gan sabiedrībai, sekojot līdzi valdības prioritāšu īstenošanai.

Ministru kabineta rīcības plānā nav ietvertas ministriju ikdienas funkcijas un pastāvīgi veicamie darbi, kas savukārt tiek atspoguļoti jau ministriju gada plānos. 2003.gada plānā tika iekļauti pasākumi, kam šī gada budžetā ir piešķirts vai tiek plānots piešķirt finansējumu. Lai plānā atspoguļotie pasākumi būtu finansiāli reāli, tas pieņemts pēc “Likuma par valsts budžetu 2003. gadam” pieņemšanas Saeimā.

Nākamā gada sākumā Ministru kabinets sniegs sabiedrībai apkopotu informāciju par šo darbu izpildi un prioritāšu īstenošanas gaitu, bet no ministrijām tiks prasīti arī starpziņojumi par paveikto.

Valdības rīcības plāns 2003.gadam būs pieejams Ministru kabineta mājaslapā. Iecerēts, ka plānu var papildināt un aktualizēt gada laikā.

Savukārt ministriju detalizētākie ikgadējie plāni turpmāk būs pieejami arī katras ministrijas mājaslapā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!