• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālo nodarbinātības plānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2003., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73345

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par iekšējā tirgus aizsardzību

Vēl šajā numurā

01.04.2003., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālo nodarbinātības plānu

Ekonomikas ministrija sadarbībā ar citām institūcijām ir izstrādājusi un 27. martā Valsts sekretāru sanāksmē tika izsludināts Latvijas Nacionālā nodarbinātības plāna 2003.gadam projekts.

Ministru prezidenta 2002.gada 7.novembra rīkojums Nr. 330 “Par vadības grupu Latvijas Nacionālā nodarbinātības plāna 2003.gadam projekta sagatavošanai” nosaka Latvijas Nacionālā nodarbinātības plāna 2003.gadam projekta izstrādes nepieciešamību. Plānā tiek apkopoti un koordinēti nodarbinātības veicināšanas pasākumi to īstenošanai.

Ministru kabineta 1999. gadā akceptētā koncepcija “Par nodarbinātības veicināšanu valstī” paredz ikgadēju Latvijas Nacionālā nodarbinātības plāna izstrādi, lai saskaņotu Latvijas politiku ar ES nodarbinātības politiku.

Nodarbinātības prioritātes noteiktas šā gada februārī parakstītajā Latvijas un Eiropas Komisijas Kopējā deklarācijā par nodarbinātības politikas prioritātēm (JAP). Par galveno nodarbinātības politikas uzdevumu uzskatāma nodarbinātības līmeņa paaugstināšana, perspektīvā sasniedzot ES noteiktos rādītājus, kā arī bezdarba problēmu risināšana.

Paredzēts, ka Ekonomikas ministrija koordinēs plāna izpildi un veiks izpildes uzraudzību, divreiz gadā iesniedzot Ministru kabinetā informatīvo ziņojumu par izpildi.

Ministrijas un citas atbildīgās institūcijas nodrošina Latvijas Nacionālā nodarbinātības plāna 2003.gadam izpildi tām piešķirto budžeta līdzekļu ietvaros.

Ar Latvijas Nacionālā nodarbinātības plāna 2003.gadam projektu un dažādu institūciju iecerētajiem pasākumiem var iepazīties Ekonomikas ministrijas mājaslapā, sadaļā “Normatīvie akti”.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!