• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par situāciju saistībā ar "Ventspils naftu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2003., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73456

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts civildienesta pārvaldes priekšnieku

Vēl šajā numurā

03.04.2003., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par situāciju saistībā ar “Ventspils naftu”

Vakar, 2. aprīlī, atsaucoties uz aģentūras LETA ziņu par darījumu, kurā īpašnieku mainījuši 9,18% AS “Ventspils nafta” pamatkapitāla, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers nosūtījis vēstuli Ministru prezidentam ar aicinājumu izvērtēt iespēju griezties tiesā, lai uzliktu arestu LNT akcionāru grupai piederošajām “Ventspils naftas” akcijām un tādējādi novērstu iespējamo situāciju, kad valstij tiek nodarīti ievērojami zaudējumi.

“Uzskatu, ka akciju īpašnieku maiņa laikā, kad Iekšlietu ministrija, prokuratūra un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs sākuši “Ventspils naftas” privatizācijas norises likumības pārbaudi, apstiprina aizdomas par iespējamām nelikumībām “Ventspils naftas” privatizācijas gaitā un rada bažas, ka pašreizējie akcionāri varētu veikt pasākumus nolūkā iespējami apgrūtināt lietas apstākļu noskaidrošanu un iespēju panākt tiesisku risinājumu šajā jautājumā,” vēstulē uzsver Ainārs Šlesers.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!