• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" ir iznākusi 4. un 5. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.04.2003., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/73966

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ko ietver Pievienošanās līgums

Vēl šajā numurā

17.04.2003., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” ir iznākusi 4. un 5. burtnīca

Godātie lasītāji, šīs valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums dodas ar divdesmit pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti no 20. februāra līdz 13. martam, un ar trīsdesmit astoņiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 18. februāra līdz 18. martam. Ratificēti vairāki starptautiskie līgumi un konvencijas. Piemēram, Latvijas Republikas un Zviedrijas Karalistes līgums par militāro sadarbību un personāla statusu, Latvijas Republikas un Austrālijas līgums par izdošanu. Izdarīti grozījumi Eiropas brīvās tirdzniecības līgumā un brīvās tirdzniecības līgumā ar Čehijas Republiku. Grozījumi izdarīti likumos “Par Latvijas valsts ģerboni”, “Par nodokļiem un nodevām”, Administratīvo pārkāpumu kodeksā u.c.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par adopcijas kārtību. Saskaņā ar Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumu izdoti noteikumi par garantēto minimālo ienākumu līmeni un pabalsta apmēru tā nodrošināšanai, noteikumi par kārtību, kādā piešķirams un izmaksājams šis pabalsts, kā arī par kārtību, kādā ģimene vai atsevišķi dzīvojoša persona atzīstama par trūcīgu. Saskaņā ar Darba aizsardzības likumu izdoti noteikumi par darba aizsardzības prasībām, veicot būvdarbus. Dopinga kontroles noteikumi nosaka dopinga vielu un metožu kontroles kārtību sportā. Tiem pielikumā ir dopinga vielu saraksts pa atsevišķām grupām: stimulatori, narkotikas, anaboliskie līdzekļi u.tml. Noteikumiem par kārtību, kādā izglītojamie atbrīvojami no noteiktajiem valsts pārbaudījumiem, pielikumā ir slimību saraksts, kuras var būt par pamatu atbrīvošanai no pārbaudījumiem, un norādīts iespējamais atbrīvojuma termiņš. Izdarīti arī grozījumi vairākos agrāk pieņemtajos tiesību aktos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!