• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par finanšu ministra atbalstu uzņēmējiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2003., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74296

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Veselības ministrijas parlamentāro sekretāri

Vēl šajā numurā

29.04.2003., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par finanšu ministra atbalstu uzņēmējiem

25.aprīlī, atklājot pasākumu “Cēsu uzņēmējs 2003”, finanšu ministrs Valdis Dombrovskis teica: “Daudzi saka, ka Rīga ir kā liels magnēts, kas pievelk cilvēkus un nodrošina darba vietas, atstājot novārtā Latvijas reģionus. Šodien es vēlreiz pārliecinos, ka tā tas nav. Cēsis un Cēsu rajons ir ne tikai viena no skaistākajām Latvijas vietām, bet arī uzņēmējdarbībai labvēlīga vide.”

Ministrs uzteica Cēsu pašvaldību, kas daudz dara uzņēmējdarbības veicināšanai savā rajonā. Par Cēsu rajona un Cēsu iespējām liecina arī ārvalstu firmu un valsts mēroga uzņēmumu interese, norādīja V.Dombrovskis.

Finanšu ministrs apliecināja, ka konsekventi turpinās atbalstīt godīgu uzņēmējdarbību un uzņēmēju viedoklis tiks uzklausīts un ņemts vērā.

“Ir sākta nodokļu sloga samazināšana un skaidrības ieviešana nodokļu sistēmā. Protams, īpaši atbalstīti tiks mazie un vidējie uzņēmumi. Tiek pārdomāta vienotas uzņēmējdarbības nodevas ieviešana, kas aizstātu daudzos maksājumus. “Jaunais laiks” arī ir ierosinājis un atbalsta 40% uzņēmumu ienākuma nodokļa atlaidi visām investīcijām, kas varētu tikt īstenota tuvākajos gados.”

Vienlaikus V.Dombrovskis aicina uzņēmējus uz konstruktīvu sadarbību, lai stiprinātu godīgu biznesa vidi Latvijā.

“Es aicinu uzņēmējus iesniegt savus konstruktīvus priekšlikumus par kontrabandas apkarošanu un negodīgu konkurenci. Tas ļaus mums kopā panākt galveno – uzlabot godprātīgu uzņēmēju konkurētspēju.”

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!