• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par 2003. gada budžeta grozījumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2003., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74565

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas ekonomisko vidi

Vēl šajā numurā

07.05.2003., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par 2003. gada budžeta grozījumiem

Pēc Finanšu ministrijas prognozēm, likuma par valsts budžetu 2003. gadam grozījumos būtu iespējams paredzēt šogad papildu ieņēmumus – aptuveni 30 miljonus latu.

Attiecīgi šos līdzekļus būs iespējams sadalīt kā papildu finansējumu Ministru kabineta noteiktām politiskajām prioritātēm.

Pagaidām piedāvātais risinājums paredz palielināt finansējumu pedagogu darba samaksas palielināšanai (3,5 miljoni latu), subsīdijām lauksaimniecības ražotājiem (3,33 miljoni latu), veselības aprūpes budžetam (13 miljoni latu), mērķdotācijām pašvaldībām (5 miljoni latu), Iekšlietu ministrijai (1,4 miljoni latu), sociālās apdrošināšanas budžetam (4,7 miljoni latu), autoceļu fondam (3,8 miljoni latu).

Finanšu ministrs Valdis Dombrovskis uzsver, ka šie ir tikai projekta skaitļi un ir ļoti iespējams, ka galavariantā tie ievērojami atšķirsies. Tādēļ šie dati nekādā gadījumā nav uzskatāmi par budžeta grozījumu oficiāliem rādītājiem. Galaaprēķinus par iespējamo papildu finansējumu Finanšu ministrija iesniegs Ministru kabinetā ceturtdien, 8.maijā, un ir paredzēts, ka tos jau piektdien, 9.maijā, valdība izskatīs ārkārtas sēdē.

Pašlaik Finanšu ministrijā notiek aktīvs darbs, gatavojot budžeta grozījumu projektu. Finanšu ministrs norāda, ka līdzekļu papildu piešķīrumi būs politiskas vienošanās rezultāts starp valdības koalīcijas partijām – par grozījumu galīgo variantu lems Ministru kabinets un Saeima.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!