• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par stingru kārtību "Eirovīzijas" laikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2003., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74577

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar draudzīgu padomu un kopīgu darbu ceļā uz nākotnes Eiropas Savienību

Vēl šajā numurā

07.05.2003., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par stingru kārtību “Eirovīzijas” laikā

Vakar, 6.maijā, Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas deputāti tikās ar Iekšlietu ministrijas pārstāvjiem, Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieku un Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Kārtības policijas priekšnieku.

Deputāti uzklausīja Iekšlietu ministrijas pārstāvju, Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka A.Griguļa un Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Kārtības policijas priekšnieka V.Puķītes atskaiti par Valsts policijas gatavību drošības un sabiedriskās kārtības nodrošināšanas pasākumu veikšanai starptautiskā dziesmu konkursa “Eirovīzija 2003” laikā.

Komisijas deputāti atzinīgi novērtēja jau paveiktos Valsts policijas sagatavošanās darbus un pieņēma lēmumu aicināt žurnālistus, rīdziniekus un Rīgas viesus ar izpratni izturēties pret neērtībām, kas radīsies sakarā ar Valsts policijas rīkotajiem pasākumiem, nodrošinot kārtību dziesmu konkursa “Eirovīzija 2003” norises laikā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!