• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidijā: Par 2003. gada 30. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2003., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidijā:
Par 2003. gada 5. maija sēdi

Vēl šajā numurā

08.05.2003., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidijā:

Par 2003. gada 30. aprīļa sēdi

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus un vienu Satversmes 81. panta kārtībā izdoto Ministru kabineta noteikumu, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Saeimas Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi šā gada 2. maijā pulksten 9.00 un izsludināt šādu sēdes darba kārtību:

Lēmuma projekts “Par Jāņa Kažociņa iecelšanu par Satversmes aizsardzības biroja direktoru” (lēm.proj. reģ. Nr.128) (dok. Nr.693) Nacionālā drošības komisija

3. Izskatīja deputāta A.Kušķa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Kušķim neapmaksātu atvaļinājumu no šā gada 8. maija līdz 15. maijam.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 28. aprīļa līdz 4. maijam.

5. Pieņēma zināšanai Saeimas deputātes un veselības ministres I.Circenes iesniegumu par atteikšanos no deputāta darba samaksas.

6. Izskatīja deputātes I.Circenes iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu uz ministra amata pildīšanas laiku. Prezidijs nolēma minēto iesniegumu nodot Saeimas mandātu un iesniegumu komisijai.

7. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Kanādas parlamenta apakšpalātas spīkera Pītera Millikena oficiālās vizītes laikā 2003. gada 20. un 21. maijā.

8. Izskatīja Saeimas priekšsēdētājas biedra Ē.Jēkabsona paziņojumu sakarā ar Saeimas deputāta N.Kabanova izteikumiem presē. Prezidijs nolēma minēto paziņojumu nodot Izglītības, kultūras un zinātnes komisijai un nacionālās drošības komisijai.

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas deputātam P.Kļaviņam no 2003. gada 5. maija līdz 8. maijam uz Briseli (Beļģija);

2) Saeimas deputātam J.Dobelim no 2003. gada 5. maija līdz 7. maijam uz Turīnu (Itālija);

3) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam G.Bērziņam, delegācijas locekļiem G.Krastam, A.Kiršteinam un delegācijas sekretārei S.Paurai no 2003. gada 24. maija līdz 28. maijam uz Prāgu (Čehija);

4) Ārlietu komisijas priekšsēdētājai I.Vaiderei no 2003. gada 7. maija līdz 13. maijam uz Vašingtonu (Amerikas Savienotās Valstis).

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa A.Kiršteina komandējumu no 2003. gada 27. aprīļa līdz 2. maijam uz Ženēvu (Šveice) un Lionu (Francija).

11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja, delegācijas locekļu, sekretāres, Stenogrammu nodaļas tulka un Preses dienesta vadītājas komandējumu no 2003. gada 26. aprīļa līdz 29. aprīlim uz Lundu (Zviedrija).

12. Neapstiprināja komandējumu deputātei I.Šleserei no 2003. gada 5. maija līdz 13. maijam uz Dalasu (Amerikas Savienotās Valstis) sakarā ar to, ka komandējums nav saistīts ar parlamentāru uzaicinājumu. Prezidijs nolēma attaisnot deputātes I.Šleseres kavējumu minētajā laikā.

13. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa A.Kiršteina un delegācijas sekretāres S.Pauras pārskatu par komandējumu uz semināru “Serbija un Melnkalne – jaunas cerības, jauni izaicinājumi” no 2003. gada 20. marta līdz 22. martam Belgradā (Melnkalne);

2) Starpparlamentu Savienības Latvijas nacionālās grupas vadītājas I.Ūdres, grupas locekļu I.Vaideres un O.Deņisova un delegācijas sekretāres S.Pauras pārskatu par komandējumu uz Starpparlamentu Savienības 108. konferenci no 2003. gada 6. aprīļa līdz 12. aprīlim Santjago (Čīle);

3) Saeimas priekšsēdētājas I.Ūdres pārskatu par darba vizīti no 2003. gada 29. marta līdz 2. aprīlim Lielbritānijā;

4) Eiropas Savienības Konventa Saeimas delegācijas locekļu L.Liepiņas, R.Pīka, G.Krasta, delegācijas sekretāres I.Kriškānes un Eiropas lietu komisijas konsultantes D.Pāvilas pārskatu par komandējumu uz Konventa sēdi no 2003. gada 23. aprīļa līdz 26. aprīlim Briselē (Beļģija).

Saeimas sekretārs J.Reirs

 

Lēmums par Saeimas ārkārtas sēdes sasaukšanu 2003. gada 2. maijā

Saeimas Prezidijs nolemj:

Sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi šā gada 2. maijā pulksten 9 un izsludināt šādu sēdes darba kārtību:

Lēmuma projekts “Par Jāņa Kažociņa iecelšanu par Satversmes aizsardzības biroja direktoru” (Lēm.proj.reģ.nr.128). (dok.nr.693)

Nacionālās drošības komisija

Rīgā 2003. gada 30.aprīlī Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!