• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2003. gada 6. maija rīkojums Nr. 277 "Par Latvijas Republikas institūciju atbildības sadali dalībai NATO aģentūrās, komitejās un darba grupās". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2003., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74597

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrijas rīkojums Nr.76

Par zāļu piederību bezrecepšu vai attiecīgās grupas recepšu zālēm

Vēl šajā numurā

08.05.2003., Nr. 68

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 277

Pieņemts: 06.05.2003.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta rīkojums Nr.277

Rīgā 2003.gada 6.maijā (prot. Nr.21, 41.§)

Par Latvijas Republikas institūciju atbildības sadali dalībai NATO aģentūrās, komitejās un darba grupās

1. Apstiprināt Latvijas Republikas institūciju atbildības sadales sarakstu dalībai NATO aģentūrās, komitejās un darba grupās (klasificēts dokuments).

2. Noteikt, ka atbildīgās institūcijas ir Aizsardzības ministrija, Ārlietu ministrija, Ekonomikas ministrija, Iekšlietu ministrija, Satiksmes ministrija, Zemkopības ministrija, Katastrofu medicīnas centrs, Krīzes kontroles centrs, Latvijas Zinātnes padome, Latvijas Zinātņu akadēmija, Nacionālie bruņotie spēki, Satversmes aizsardzības birojs, Valsts dzelzceļa administrācija, Valsts elektrosakaru inspekcija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Lai veicinātu Latvijas politikas īstenošanu noteiktā sadarbības jomā, atbildīgajām institūcijām atbilstoši kompetencei sekot attiecīgo aģentūru un komiteju darbam, kā arī to organizētu projektu ieviešanai.

3. Šī rīkojuma 2.punktā minētajām institūcijām, kā arī Finanšu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Labklājības ministrijas, Vides ministrijas, valsts akciju sabiedrības “Latvijas Gaisa satiksme”, Latvijas Jūras administrācijas, Militārās pretizlūkošanas dienesta, Nacionālās aizsardzības akadēmijas un Sabiedrības veselības aģentūras amatpersonām iesaistīties attiecīgo NATO aģentūru un komiteju darbā un, ja nepieciešams, apmeklēt minēto aģentūru un komiteju sēdes, lai sagatavotu un iesniegtu NATO pieprasīto informāciju un dokumentus.

4. Atbildīgajām institūcijām, ja nepieciešams, noteikto uzdevumu izpildē iesaistīt arī citas valsts pārvaldes institūcijas, kā arī izplatīt attiecīgos šo institūciju rīcībā esošos materiālus un dokumentus.

5. Aizsardzības ministrijai:

5.1. koordinēt Latvijas Republikas institūciju iesaisti un dalību NATO aģentūrās, komitejās un darba grupās;

5.2. paredzēt valsts budžeta 2004.gadam projekta programmā “Valsts aizsardzība, drošība un integrācija NATO” līdzekļus dalībai NATO aģentūru un komiteju sēdēs un sanāksmēs.

6. Šī rīkojuma 2. un 3.punktā minētajām institūcijām divas reizes gadā (janvārī un jūnijā) informēt Aizsardzības ministriju par šo institūciju iesaistīšanos un dalību NATO aģentūrās, komitejās un darba grupās.

Ministru prezidents E.Repše

Aizsardzības ministrs Ģ.V.Kristovskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!