• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kontroles amatu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2003., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74884

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Par konvertējamo valūtu kursiem

Vēl šajā numurā

15.05.2003., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts kontroles amatu kandidātiem

Valsts kontrolieris Raits Černajs ir ieteicis Saeimai apstiprināšanai Valsts kontroles (VK) padomes un revīzijas departamentu kolēģiju locekļu amata kandidātus. Saskaņā ar Valsts kontroles likumu šo amatu kandidātu atbilstību amatiem izvērtējusi VK padome.

Vakar, 14.maijā, valsts kontrolieris ar VK amatpersonu kandidātiem iepazīstināja “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakcijas, Tautas partijas frakcijas un valdošās koalīcijas frakciju deputātus.

Par VK padomes locekli apstiprināšanai ieteiktā Gaļina Kaņejeva kopš 2001.gada septembra ir valsts kontroliera konsultante, VK viņa vada sadarbības projektus ar Lielbritānijas karalistes Nacionālo valsts kontroli un Nīderlandes valsts kontroli. Iepriekšējā darba pieredze saistīta ar Baltijas jūras piekrastes attīstības aģentūru un Latvijas Republikas Ekonomikas ministriju. Profesionālo līmeni un prasmi papildinājusi kursos un semināros ASV, Kanādā, Slovākijā, Zviedrijā, Austrijā. G.Kaņejevai ir maģistra grāds ekonomiskajā kibernētikā.

Par revīzijas departamenta kolēģijas locekli apstiprināšanai ieteiktā Zaiga Eglīte ir sociālo zinātņu maģistre, Latvijas Universitātē iegūta arī rūpniecības plānošanas ekonomista izglītība. VK strādā kopš 2002.gada, ir vecākā valsts revidente, VK Valsts budžeta un revīzijas departamenta sektora vadītāja. Iepriekšējā darbavietā – Valsts kasē — strādājusi deviņus gadus, bijusi Valsts kases pārvaldnieka vietniece. Pirms tam strādājusi Finanšu ministrijā. Guvusi papildizglītību kursos un semināros ASV, Austrijā un Latvijā.

Par revīzijas departamenta kolēģijas locekli apstiprināšanai ieteiktā Ina Balceviča ir ekonomikas maģistre, VK strādā no 1996.gada. Ir vecākā valsts revidente, Valsts saimnieciskās darbības revīzijas departamenta sektora vadītāja vietas izpildītāja. Papildu apmācību guvusi Apvienotās Karalistes Nacionālajā valsts kontrolē un INTOSAI rīkotās mācībās.

Valsts kontroles likums paredz sešus VK padomes locekļus un pa sešiem revīzijas departamenta kolēģijas locekļiem katrā revīzijas departamentā.

Indira Ozola, valsts kontroliera padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!