• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: Sarunā ar Ventspils domes priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2003., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74897

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente:
Sarunā ar EDSO augsto komisāru

Vēl šajā numurā

15.05.2003., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

Sarunā ar Ventspils domes priekšsēdētāju

LEMBERGS.JPG (18753 bytes)Vakar, 14.maijā, tiekoties Ministru prezidentam Einaram Repšem un Ventspils domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam, pārrunāti Ventspils pašvaldībai un uzņēmumam “Ventspils nafta” svarīgi jautājumi.

Ventspils mērs informēja premjeru par savu vizīti ASV, Vašingtonā, kur saņēmis atbalstu Latvijai un ieinteresētību “Venstpils naftas” problēmās. Premjers solīja atbalstu naftas tranzīta jomai, paužot gatavību aizstāvēt Latvijas intereses. Arī A.Lembergs optimistiski izteicās par naftas plūsmas atjaunošanu, jo pret Latvijas diskrimināciju iestājas gan ES, gan ASV.

Ar “Ventspils naftas” pārstāvjiem J.Ādamsonu un J.Blažēviču tikšanās laikā savukārt panākta vienošanās, ka valsts, kam pieder 43% “Ventspils naftas” akciju, nekavējoties tiks aicināta uz dialogu, kas līdz šim nav noticis.

Ventspils pašvaldības vadītājs izteica premjeram savas domas par nekustamā īpašuma nodokli. Sarunā skarti arī jautājumi par sēra satura ierobežošanu noteiktiem šķidrās degvielas veidiem.

Amatpersonu tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas skar zemes kadastrālās vērtības noteikšanu, apbūvi piejūras zonā, to valsts īpašumu nodošanu pašvaldībām, kurus valsts nespēj pilnvērtīgi apsaimniekot. Ventspils pārstāvis iesniedza priekšlikumus arī par izmaiņām normatīvajos aktos, kas skar dzīvokļu saimniecību.

Tikšanās piedalījās arī Finanšu ministrijas valsts sekretāre V.Andrējeva, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāre I.Kukute, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs K.Gerhards.

Kristīne Jučkoviča, Ministru prezidenta palīdze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!