• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.2003., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/74969

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar draudzības un atbalsta vizīti mūsu zemē Latvijā

Vēl šajā numurā

16.05.2003., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziņu aiz ziņas, par domu aiz domas

• Latvijā aprīlī turpināja pieaugt iedzīvotāju atbalsts valsts integrācijai Eiropas Savienībā, sasniedzot augstāko līmeni pēdējo gadu laikā - 53,8%, liecina sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS aptauja.

Pēc “DIENAS”

 

• KNAB priekšnieka vietnieks Rūdolfs Kalniņš: “Mēs prezentējām informāciju par paveikto un saņēmām labas atsauksmes. Esam iesnieguši arī MK un Saeimai pirmo pusgada ziņojumu par paveikto. Honkonga par pirmajiem rezultātiem runāja pēc gada, pusotra. Mums ir viena no pirmajām lietām Austrumeiropā pret ministru piecos sešos mēnešos...”

Pēc “KAS NOTIEK?”

 

• No pašreizējā AS “Rīgas sporta pils” valdes priekšsēdētāja Helmūta Baldera-Sildedža iegādājoties 47,22% uzņēmuma akciju, kādreizējais Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors, tagadējais uzņēmējs Jānis Naglis ieguvis tik lielu teikšanu, lai pretendētu uz vadošu posteni sabiedrībā. Jaunais kontrolpaketes īpašnieks paredzējis savu laiku nokalpojušo pili nojaukt un tās vietā uzcelt multifunkcionālu sporta, tirdzniecības un izklaides centru ar modernu hokeja laukumu, tirdzniecības vietām, viesnīcu un rehabilitācijas centru.

Pēc “DIENAS”

 

• Teātra darbinieku savienības priekšsēdētāja Nacionālā teātra aktrise Lolita Cauka: “Satriekta uzzināju, cik daudzi jauni un arī vidēja vecuma cilvēki no Latvijas šobrīd Amerikā dzīvo un strādā nelegāli. Viņi aizbraukuši, pareizāk sakot, aizmukuši no savas dzimtenes - neatkarīgās Latvijas peļņas nolūkos, uzturas tur kā zemākās šķiras imigranti un nedomā atgriezties. Dažus pat neinteresē, kas notiek dzimtenē. Tā ir zaudēta paaudze un zaudēta Latvijas nākotne.”

Pēc “BRĪVĀS LATVIJAS”

 

Pēc “LV” redakcijas apkopotā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!