• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Hamburgas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.2003., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75106

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Visas pasaules policisti cīnās par vienām un tām pašām vērtībām

Vēl šajā numurā

21.05.2003., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Hamburgas sadarbību

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre vakar, 20. maijā, tikās ar Hamburgas parlamenta viceprezidentu, apvienības “90/Zaļie” Eiropas lietu un mediju politikas spīkeru Faridu Milleru.

Tikšanās laikā apspriesti jautājumi, kas skar Latvijas un Hamburgas zemes sadarbības padziļināšanas iespējas.

Hamburgas parlamenta viceprezidents informēja, ka viņa pārstāvētā politiskā spēka darbības prioritāte ir cilvēku veselības saglabāšana un ar to cieši saistītie jautājumi. Puses bija vienisprātis, ka iedzīvotāji aizvien lielāku uzmanību pievērš veselībai, tāpēc viņiem ir svarīga arī apkārtējās vides — gaisa, zemes, ūdeņu — un pārtikas tīrība. Tika uzsvērts, ka ir būtiski mainīt sabiedrības domāšanu, jo par lētu naudu nav iespējams iegādāties kvalitatīvu un veselīgu pārtiku, tās audzēšana prasa lielus ieguldījumus. Savukārt Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre informēja, ka arī Latvijā lauksaimniecības sektorā nodarbinātie maina savu saimniekošanas veidu un aizvien vairāk pievēršas tādām jomām kā, piemēram, lauku tūrisma attīstība.

Ņemot vērā faktu, ka Rīga un Hamburga ir ostas pilsētas, arī šo jautājumu risināšanā ir daudz kopīga – sadarbības veicināšana ar citām ostām, naftas termināļi un to darbība u.c.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!