• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ungārijas praksi, integrējoties NATO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2003., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75319

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.6

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 1999.gada 10.jūnija saistošajos noteikumos Nr.5 "Jūrmalas pilsētas teritorijas, dzīvojamo, sabiedrisko, ražošanas ēku un citu būvju uzturēšanas un sabiedriskās kārtības noteikumi"

Vēl šajā numurā

27.05.2003., Nr. 78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ungārijas praksi, integrējoties NATO

Vakar, 26.maijā, Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs un pieci Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku štāba pārstāvji devās uz Ungāriju, kur no 27.maija līdz 30.maijam piedalīsies Ungārijas Aizsardzības ministrijas rīkotajā seminārā “Ungārijas pieredze, iestājoties un integrējoties NATO”.

Seminārā, ko atklās Ungārijas aizsardzības ministrs Ferencs Juhāss, notiks diskusijas par politiskajiem un juridiskajiem aspektiem, pievienojoties NATO. Savā pieredzē dalīsies gan Ungārijas, gan Polijas un Čehijas aizsardzības ministriju pārstāvji. Semināra noslēgumā plānotas diskusijas darba grupās par izglītības un apmācības jautājumiem, aizsardzības plānošanu, sauszemes un gaisa spēkiem, kā arī vienību apgādi. Semināra noslēgumā semināra dalībnieki apmeklēs Ungārijas bruņoto spēku Gaisa operāciju centru.

Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku delegācija Latvijā atgriezīsies 30.maijā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!