• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Domājot par cilvēkiem, kultūru un sportu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2003., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75402

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kad Uzņēmumu reģistra tiesības paplašinās

Vēl šajā numurā

29.05.2003., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Domājot par cilvēkiem, kultūru un sportu

Vakar, 28.maijā, tika ielikts daudzfunkcionālās halles pamatakmens

HOKEJS2.JPG (23630 bytes)
Vakar, 28.maijā, pēc multifunkcionālās halles pamatakmens ieguldīšanas: Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs, SIA “Multihalle” valdes priekšsēdētājs Ojārs Kehris, Starptautiskās hokeja federācijas prezidents Renē Fāzels, Latvijas hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans un Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers
Foto: A.F.I.

Vakar, 28. maijā, savā uzrunā par godu daudzfunkcionālās halles pamatakmens ielikšanai Skanstes ielas rajonā Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers izteica gandarījumu par beidzot panākto vienošanos, kas dod zaļo gaismu halles būvniecībai. Pēc A.Šlesera teiktā, Latvija ir apliecinājusi savas spējas organizēt tādus nozīmīgus pasākumus kā ERAB sanāksme un Eirovīzijas dziesmu konkurss, taču šādi starptautiski pasākumi pie mums notiek pārāk reti. “Jaunā halle dos iespēju plaša mēroga pasākumus rīkot regulāri, kas savukārt nodrošinās Latvijai stabilas pozīcijas starptautiskajā apritē, kļūstot par jaunās Eiropas sporta un kultūras centru.”

Ministru prezidenta biedrs tikās arī ar Starptautiskās hokeja federācijas prezidentu Renē Fāzelu. R.Fāzels pateicās par valdības atbalstu 2006. gada Pasaules hokeja čempionāta rīkošanai, uzsverot, ka bez valdības atbalsta šāda mēroga pasākumus sarīkot ir grūti. Savukārt A.Šlesers atzīmēja, ka Latvijai ir liels gods būt par 2006. gada Pasaules hokeja čempionāta rīkotāju, un izteica cerību, ka šis notikums dos iespēju mums parādīt sevi kā hokeja lielvalsti.

A.Šlesers uzskata, ka jaunās daudzfunkcionālās halles būvniecība un 2006.gada Pasaules hokeja čempionāta norise Rīgā rosinās vēl lielāku jauno hokejistu, kā arī līdzjutēju interesi par šo sporta veidu, kas ļaus Latvijai nezaudēt savas pozīcijas pasaules hokeja apritē.

 

Ministru prezidenta biedra birojs

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!