• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Tivoli" izklaides parku Tallinā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2003., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75597

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tūrisma nozares attīstības iespējām

Vēl šajā numurā

03.06.2003., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par “Tivoli” izklaides parku Tallinā

Dānijas izklaides parks “Tivoli” ir ieinteresēts ierīkot 10 hektāru plašu izklaides parku Tallinas ostas rajonā, kas izmaksātu aptuveni 1,5 līdz 2 miljardus kronu (627 līdz 835 miljoni latu). Līdz šim līdzīgi parki darbojas tikai Dānijā un Japānā, ziņo Igaunijas prese. Dānijas izklaides parka meitaskompānija “Tivoli International” un Tallinas pilsēta patlaban gatavo projektu un, ja viss noritēs, kā plānots, būvdarbi varētu sākties jau nākamā gada pavasarī.

Parks plānots diviem miljoniem apmeklētāju gadā, un igauņi cer piesaistīt tūristus arī no Somijas. “Tivoli International” viceprezidents Madss Vači Krāgs teica, ka kompānija kopā ar Tallinas varas iestādēm gatavojas parakstīt nodomu protokolu, kaut gan vēl nav pieņemts konkrēts lēmums par parka atrašanās vietu.

Tallinas mēra vietnieks Tomass Vitsuts norāda, ka viņi mēģina sniegt investoriem jebkuru palīdzību, kaut gan pilsēta neplāno ieguldīt līdzekļus parkā. Komisija, kas novērtē izklaides parka ierīkošanas iespējas, beigs darbu maija beigās. “Tivoli International” konsultante Igaunijā Anne Luika ziņo, ka jau ir nodibināti kontakti ar kompānijām, kurām pieder zeme nākamā izklaides parka teritorijā, un principā tās ir ieinteresētas to pārdot. “Tivoli International” arī apsver Rīgu un Varšavu kā plānoto investīciju vietu kandidātes.

Pēc LETAS

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!