• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ziemeļvalstu un Baltijas valstu finanšu ministru tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.06.2003., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75835

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas dienesta informācija Nr. 40/709-4708

Par Latvijas Republikas un Korejas Republikas līguma spēkā stāšanos

Vēl šajā numurā

05.06.2003., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ziemeļvalstu un Baltijas valstu finanšu ministru tikšanos

Finanšu ministrs Valdis Dombrovskis, Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Valentīna Andrējeva un FM valsts sekretāres vietniece Inta Vasaraudze devušies uz Reikjavīku (Islande), lai no 4. līdz 6. jūnijam piedalītos Ziemeļvalstu un Baltijas valstu finanšu ministru 8.konferencē.

Konferences darba kārtībā ir jautājumi par ekonomikas pieauguma stimulēšanu ar strukturālo politiku, neradot inflācijas pieaugumu, un ES paplašināšanos un naudas maiņas politiku.

Ziemeļu un Baltijas valstu finanšu ministru tikšanās ir nozīmīgs reģiona finanšu forums, kurā tiek apspriestas aktuālākās problēmas valstu finanšu sistēmas attīstībā, gūta pieredze no citu valstu pārstāvjiem. Tā ir iespēja Latvijai sniegt informāciju par savu attīstību un atrastajiem veiksmīgajiem risinājumiem, iegūt informāciju par citām valstīm, kā arī nodibināt kontaktus tālāku darba attiecību veidošanai un atbalsta saņemšanai Latvijai nozīmīgos jautājumos jau lielākos ģeogrāfiskos mērogos.

Ziemeļu un Baltijas jūras valstu finanšu ministru sanāksmē piedalās finanšu ministri vai augstākās finanšu ministrijas amatpersonas no 10 valstīm – Polijas, Vācijas, Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Dānijas, Islandes, Norvēģijas, Somijas un Zviedrijas.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!