• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno "Siemens" ledus halli Piņķos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2003., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75937

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par liepājnieku ar grandioziem plāniem

Vēl šajā numurā

10.06.2003., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno “Siemens” ledus halli Piņķos

Uzņēmējam Viesturam Koziolam un premjera biedram Aināram Šleseram piederošās kompānijas “Saliena Real” uzņēmums SIA “Babītes hokeja halle” Rīgas rajona Babītes pagasta Piņķos atklājusi jauno “Siemens” ledushalli.

Tās veidotāji norādīja, ka jaunajā hallē būs iespējams nodarboties ar hokeju, daiļslidošanu, kērlingu, basketbolu, volejbolu, rokasbumbu un minifutbolu. Halle kā treniņu bāze tiks izmantota hokeja komandai “Rīga 2000”, jauniešu hokeja komandai “Dinamo 88” un amatieru komandām “Lūši” un “Kurbads”. Tāpat kompleksā darbosies VIP zāle ar pirti, trenažieru un aerobikas zāle, kā arī lielākais hokeja preču veikals “Sports Lukss”. Brīvdienās un vakaros apmeklētājiem būs pieejama publiskā slidotava.

Šobrīd tiek aprēķinātas halles izmaksas, kas pārsniegs iepriekš plānotos 1,7 miljonus latu. Hallē būs 1200-2000 vietu hokeja un basketbola spēles skatītājiem, kā arī līdz 6000 vietu koncertu apmeklētājiem. Halles ģenerāluzņēmējs ir AS “U. Pīlēna birojs”, bet celtniecību finansē “Latvijas Hipotēku un zemes banka”.

Halle ir pirmā un nozīmīgākā būve projekta “Saliena” ietvaros, ko realizē AS “Saliena Real”, jo uzņēmums perspektīvā šajā vietā iecerējis uzbūvēt dzīvojamo māju pilsētiņu. Jau šajā vasarā iecerēts sākt ēku celtniecības darbus. Kopumā projekta ietvaros plānots uzbūvēt ne tikai dažāda veida mājokļus - privātmājas un rindu mājas, bet arī paredzēts izveidot bērnudārzu, veikalus, dažādas sabiedriskās ēkas, birojus, mazas viesnīciņas u.c. Visu projektu pilnībā varētu pabeigt aptuveni 20 gados un tajā investēt ne mazāk kā 500 miljonus latu. Finansējumu plānots piesaistīt no bankām.

Pēc BNS

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!