• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: Speciālo olimpisko spēļu lāpu skrējiena noslēgumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2003., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/75972

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts - tie esam jūs un es, un mēs visi

Vēl šajā numurā

10.06.2003., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:

Speciālo olimpisko spēļu lāpu skrējiena noslēgumā

Godātie atlēti, radinieki, draugi, dāmas un kungi!

Es priecājos valsts vārdā sveikt šo cerību lāpu, kas ir ieradusies Rīgas sirdī. Šī cerību lāpa pārstāv domu par to, ka katrā no mums ir savs spēks, savas dāvanas, savs potenciāls, ko ir iespējams likt lietā, un it īpaši katrā ir arī piedalīšanās un sacensības prieks – ne tikai tiem, kam daba dāvājusi izcilas dāvanas, bet arī visiem citiem, kam savā dzīvē būtiska ir cerība, piederības un līdzvērtības sajūta, spēja tikt cienītam un ievērotam.

Un tagad es vēlētos jūs iepazīstināt ar dalībniekiem, kuri pārstāvēs Latviju Speciālajās olimpiskajās spēlēs Dublinā, Īrijā: Egija Ildena, Mairita Miezīte, Evita Ūdre, Agita Zeibe, Ervīns Kiršteins, Artūrs Krūmiņš, Jānis Krūmiņš, Mārtiņš Liepājnieks, Arvis Mertens, Andris Puzners, Sandis Sevastjanovs un Dāvids Šneiders.

Mēs novēlam viņiem aizraujošu laiku Īrijā, interesantas un spraigas spēles un vislabāko izdošanos. Uz redzēšanos, kad būsit atgriezušies

Apsveikuma vārdi Speciālo olimpisko spēļu lāpu skrējiena noslēgumā Doma laukumā 2003.gada 6.jūnijā

 

Informācijai: Speciālo olimpisko spēļu lāpas skrējiens tika uzsākts Grieķijā, Akropolē, 4. jūnijā, 6. jūnijā nokļūstot Rīgā, lai pēc tam tālāk ceļotu cauri citām valstīm uz Īriju. Olimpiskās lāpas skrējienā piedalās 12 policisti no dažādām valstīm. Šajā lāpu skrējienā piedalās arī policists no Latvijas — leitnants Dinārs Lubiņš. No Latvijas uz Speciālajām olimpiskajām spēlēm šogad dosies 12 bērni.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!