• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Vācijas parlamentāriešu sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2003., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76173

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par neatliekamo medicīnisko palīdzību

Vēl šajā numurā

12.06.2003., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Vācijas parlamentāriešu sadarbību

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti otrdien, 10. jūnijā, tikās ar Vācijas Federatīvās Republikas Bundestāga Ekonomikas un darba lietu komisijas pārstāvjiem.

Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Indulis Emsis iepazīstināja Vācijas Bundestāga delegāciju ar komisijas deputātiem un pastāstīja par komisijas veikto darbu zemkopības, vides un reģionālās attīstības jomā, kā arī par komisijas un visa parlamenta darbu, integrējot Eiropas Savienības likumdošanas normas Latvijas normatīvajos aktos.

Tikšanās dalībnieki pārrunāja jautājumus, kas skar lauksaimniecībā izmantojamo zemju cenas un zemes pārdošanas iespējas abās valstīs, kvalitātes standartus, kā arī abu valstu mazo un vidējo uzņēmumu iespējas kooperēties dažādos līmeņos.

Sarunas gaitā tika diskutēts par bezdarbu un ar to saistītajām problēmām Latvijā un Vācijā, kā arī par atšķirībām šajā jautājumā Vācijas austrumos un rietumos un Latvijas galvaspilsētā un attālākajos reģionos. “Mums ir depresīvi reģioni, kuros jāveicina attīstība,” teica I.Emsis.

Komisijas priekšsēdētājs atzinīgi izteicās par veiksmīgo sadarbību un pieredzes apmaiņu tirgus ekonomikas pārvaldes ieviešanā, vides sistēmas sakārtošanā, kā arī upju baseinu un vēja enerģijas izmantošanas jautājumos.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!