• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ungārijas NATO pieredzi Latvijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2003., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76183

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

12.06.2003., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ungārijas NATO pieredzi Latvijai

Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs vakar, 11.jūnijā, tikās ar jauno Ungārijas vēstnieku Latvijā Lāslo Nikičeru.

Sarunas laikā valsts sekretārs un vēstnieks apsprieda abu valstu integrācijas gaitu Eiropas Savienībā, kā arī Ungārijas parlamenta atbalstīto pievienošanās protokola ratifikāciju Latvijas integrācijai NATO.

E. Rinkēvičs norādīja, ka Latvijas Aizsardzības ministrija NATO integrācijas procesā ir pētījusi Ungārijas pieredzi bruņoto spēku struktūras attīstībā, kā arī lēmumu atteikties no obligātā militārā dienesta jau līdz 2006. gadam. “Mēs strādājam pie izmaiņām mūsu bruņoto spēku struktūrā, lai tā atbilstu visām NATO prasībām, tomēr lēmumu par obligātā militārā dienesta nākotni pieņemsim pēc konsultācijām ar NATO,” teica valsts sekretārs.

Abu valstu amatpersonu tikšanās laikā spriests arī par Baltijas valstu sadarbību militārajā jomā, kā arī kopīgo sadarbības projektu nākotni pēc Latvijas, Lietuvas un Igaunijas iestāšanās NATO 2004. gadā.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!