• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mazo un vidējo uzņēmēju dialogu ar valdību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2003., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76184

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par parlamentāro sekretāru

Vēl šajā numurā

12.06.2003., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mazo un vidējo uzņēmēju dialogu ar valdību

Vakar, 11. jūnijā, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tikās ar Latvijas Tirgotāju asociācijas priekšsēdētāju Henriku Danusēviču, kas pārstāv arī Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības sadarbības padomi.

Tikšanās laikā pārrunāta iespēja palielināt ar nodokļiem neapliekamo minimumu, kā arī pievērsta uzmanība nepieciešamībai uzlabot mazo un vidējo uzņēmēju dialogu ar valdību. Pēc H. Danusēviča domām, valdībai ir izveidojies labs dialogs ar ārvalstu investoriem un lielo uzņēmumu pārstāvjiem, taču mazo un vidējo uzņēmēju viedoklis nereti paliek nesadzirdēts. Tādēļ būtu jāpanāk, lai valdības dialogs ar mazajiem un vidējiem uzņēmumiem būtu līdzīgs pašreizējam valdības un Ārvalstu investoru padomes sadarbības modelim.

Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers apsveica mazo un vidējo uzņēmumu iniciatīvu apvienoties Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības sadarbības padomē. A.Šlesers izteica pārliecību, ka tas ļaus uzņēmējiem formulēt vienotu pozīciju dialogam ar valdību, jo līdz šim tieši uzņēmēju sadrumstalotība traucējusi veiksmīgai valdības sadarbībai ar privāto sektoru. Viņš piekrita, ka šim dialogam vajadzētu būt efektīvākam, un plāno šo jautājumu pārrunāt ar ekonomikas ministru Juri Lujānu, lai vienotos par pieņemamāko dialoga modeli.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!