• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts pensiju politiku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.06.2003., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/76185

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar kopīgu domu par Latvijas nākotni

Vēl šajā numurā

12.06.2003., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts pensiju politiku

Vakar, 11.jūnijā, sanāksmē pulcējās darba grupa valsts pensiju politikas izvērtēšanai un aktualizēšanai. Tā tika izveidota pēc Ministru prezidenta Einara Repšes un Latvijas pensionāru organizāciju iniciatīvas.

Sēdē piedalījās ieinteresēto pušu pārstāvji no dažādām organizācijām un institūcijām, tostarp no Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, Latvijas Pensionāru federācijas, Valsts kancelejas, Labklājības ministrijas, Pasaules bankas pārstāvniecības Latvijā, ANO Attīstības programmas pārstāvniecības Latvijā.

Sanāksmes darba kārtībā bija divi jautājumi – pensiju politikas mērķgrupu precizēšana un atbilstošo risinājumu variantu un iespējamo finansējuma avotu izvērtēšana.

Sēdes laikā notika diskusijas par iespējamajiem risinājumiem valsts pensiju sistēmas reformēšanā un potenciālajām mērķa grupām.

Tika debatēts par veidu, kā saglabāt taisnīguma principu, lemjot par pensiju izmaiņām, meklējot finansējuma avotus, līdzsvarojot risinājumu radītās negatīvās sekas un ieguvumus.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!